• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi oyun parkı

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
683
42
Manisa
merhaba kızlar..bebegim için oyun parkı almayı düşünüyoruz.daha kullanışlı oldugunu söylediler..fakat netten bakarak hangisi iyi emin olamıyorum..daha önce almış olan yada kullanan kişiler bilgi verirse sevinirim..tavsiyelerinizi bekliyorum..

bana da oyun parkı kullanışlı dediler ama derinliği fazla değil bebek ayaklandığında düşerse diye korktum ve sallanabilen karyoladan aldım.derinliğin dikkat et.birde içine alacağın yatak iyi olmalı.

biz mertbebenin sitesinden kraftın jenny parkını sipariş ettik boyu diğerlerine göre daha uzun olduğu için onu istedik geldi güzel bence ben beğendim ama yatak almadık içine kayınvalideme ince bi yün yatak yaptırcam ben

biz mertbebenin sitesinden kraftın jenny parkını sipariş ettik boyu diğerlerine göre daha uzun olduğu için onu istedik geldi güzel bence ben beğendim ama yatak almadık içine kayınvalideme ince bi yün yatak yaptırcam ben

sahiden güzelmiş...pembesine baktım bende:)

bizde hem pratikliği,hem kullanış amaçlarından dolayı park yatağı tercih ettik yeni doğduğunda üst kısımda büyüyünce alt tarafta yatırma imkanı var benim aldığım müzikli,titreşimli ve gece lambası var ayaklığını ayarlayıp beşik gibi sallanır hale getirebiliyorsun,alt değiştirme yeri var ve kurulumu çok pratik yazlığa falan giderken çok rahat götürülebilir küçücük bir çantası var onun içine sığıyor...tabi bebiş büyüyünce içinde güvenle oynayabiliyor ben yaşına girince oda takımı almayı düşünüyorum zaten ilk sene bebekler anneleriyle aynı odada yatıyorlar

benim bir tek sorunum var o ebatlarda uyku seti bulamadım henüz alan arkadaşlar siz naptınız?

benim bir tek sorunum var o ebatlarda uyku seti bulamadım henüz alan arkadaşlar siz naptınız?

bizde hem pratikliği,hem kullanış amaçlarından dolayı park yatağı tercih ettik yeni doğduğunda üst kısımda büyüyünce alt tarafta yatırma imkanı var benim aldığım müzikli,titreşimli ve gece lambası var ayaklığını ayarlayıp beşik gibi sallanır hale getirebiliyorsun,alt değiştirme yeri var ve kurulumu çok pratik yazlığa falan giderken çok rahat götürülebilir küçücük bir çantası var onun içine sığıyor...tabi bebiş büyüyünce içinde güvenle oynayabiliyor ben yaşına girince oda takımı almayı düşünüyorum zaten ilk sene bebekler anneleriyle aynı odada yatıyorlar

aldıgın ürünün markası ne?

ay cok cicilermiş yaa bende araştırdımda bi kaç tane ablama alıcam bende o da temmuzda dogm yapıcak boyle bişey arıyordu

sunnybaby nin park yatağını aldım pembe gri olanını cok kullanışlıya benziyo içinede uyku seti aldım normal mobilya yatak için ama tam oldu

parkyatakcp8.png

resim eklemeyi becerebildimmi bilmiyorum ama ben babyhope marka aldım canım yazmayı unutmuşum ayrıca cibinliği ve üzerinde oyuncakları da var tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back