Gebeliğe Hazırlık Hangi ovulasyon testi daha iyi? (Fotograflı)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaayaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
1.581
1.272
133
Merhaba,

Belki hatirayanlariniz olacaktir, ben 3 aydir laboquick marka ovulasyon testi kullaniyor ama bir turlu tam pozitif sonuc alamiyordum. Hatta 3. ayimda bu yuzden doktora da gittim ve progestoron testinde yumurtladigim ortaya cikti. Doktorum daha hassas bir test kullanmami tavsiye etti. Burada innovita da cok onerildigi icin onu da aldim. Bu ay iki testi de ayni idrar ile kullandim. Sonucu fotograftan gorebilirsiniz. Laboquick yine belirsiz cikarken innovita cok net sonuc verdi. Hem test cizgisi kontrolden daha koyu oldu hem de cizgiler cok daha duzgun.

Aynen ben de memnun değilim çizgileri düzgün çıkmıyor ve iki test arasında bariz farklar var labo yanıltıyor.

Merhaba testiniz çok anlaşılır çıkmış hangi zaman aralıklarında ve nasıl uyguladınız

Merhaba testiniz çok anlaşılır çıkmış hangi zaman aralıklarında ve nasıl uyguladınız
Her gun bir kez aksam 7-8 arasi yaptim. Son iki saat sivi almamaya ve testten once 4 saat idrara cikmamaya dikkat ettim. Her zaman tam uyamadim tabi, arada bir bardak su ictigim veya idrarimi sadece 3 bucuk saat tutabildigim oldu. Dongum duzenli oldugu icin test yapmaya 10. veya 11. gunde baslamistim diye hatirliyorum.

Henüz çatlama olmamıs canım bu iki günü ve peşinden gelen üç günü değerlendir. Muhtemelen yarın testin silinmeye başlamış olur.
İnşallah canım yaa çok teşekkür ederim pik olmasını baya bekledim şimdide silikleşsin diye can atıyorum nasıl bişey bu yaa Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hamileliği

İnşallah canım yaa çok teşekkür ederim pik olmasını baya bekledim şimdide silikleşsin diye can atıyorum nasıl bişey bu yaa Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin hamileliği

Bendede yumurtlama iki gün sürüyordu canım endişe yapma

Saol canım şimdi önemli olan bugün mü yoksa çatladıktan sonra mı beraber olmak lazım
ne zaman catlayacagini bilemedigin icin catladigindada dollenmeye hazir bi yumurta meydana geldigi icin icerde sperm bulundurmak adina pik yaptigi gunler ve devamindaki uc gunde onemli degerlendirmek lazim.

Bende innovita kullanıyorum. İlk ovulasyon kullanışım başta laboquick sipariş vermiştim iptal ettirdim öbürünü aldım bu daha iyi bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…