Hangi oto koltuğu?

NoZeyNo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2023
12
8
29
Merhaba Kraft safe turn ile yoyko bear i size arasında kaldım. İkisine de bütçem yetiyor fakat hangisinin daha mantıklı olacağından emin olamadım. Bu ikisi arasında hangisini seçmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Veya öneriniz var mı? Bebeğim şuan 6 aylık

Merhaba Kraft safe turn ile yoyko bear i size arasında kaldım. İkisine de bütçem yetiyor fakat hangisinin daha mantıklı olacağından emin olamadım. Bu ikisi arasında hangisini seçmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Veya öneriniz var mı? Bebeğim şuan 6 aylık
Yoyko bear ile yoyko ultimate arasinda neredeyse 2bin fark var, bence bir ayı deseni için verilmez ben daha yeni aldım yoyko ultimate, daha once doona vardi artik küçük geliyor diye yeni bir oto koltugu ve bebek arabasina geçtik. Bugun denedik, kızım gayet rahat etti, yana dönmesi bindirirken büyük kolaylıkmış.
Kraft.a simdi baktim yoykoya benziyor, cok bir fark goremedim. Bütçeniz nedir bilmem ama iyi bir butce ayirdiysaniz adac sertifikali olanlara bakın derim ben olsam adac sertifikali alirdim ama o bütçeye cikmak istemedim artik.
Bir de yoyko alacaksaniz ikinci el satan uygulama varya orada sıfır satan yerler de var, ben o sekilde aldim, sıfır, paketli ama neredeyse 1500tl ucuza, bilginiz olsun.