Hangi nevresim takımı ???--------resimli

gulen_yuzumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
32
0
36
Diğer
Arkadaşlar hangi nevresim takımlarını almalıyım ?? 5 adet alacağım şimdilik çeyizime (2 adet misafirler için seçmem gerek + 3 adet kendim için) kayınvalidemde çeyizime aldığı için daha önceden 5 taneyi yeterli buldum...

Yatak odamın renk tonları (beyaz-mor) beyaz ağırlıklı bi yatak odam var ona göre yardımlarınızı beklıyorum.

Hangi 3 ünü kendime hangi 2 sini misafirlere alayım ?

Eki Görüntüle 459809 Eki Görüntüle 459810

Eki Görüntüle 459811 Eki Görüntüle 459812 Eki Görüntüle 459813 Eki Görüntüle 459814

Eki Görüntüle 459815 Eki Görüntüle 459816 Eki Görüntüle 459817 Eki Görüntüle 459806

keşke numaralandırsaydınız.gözüme en çok batan 2. yeşilli sonra altda ki ağaçlı ve pembe çiçekli.

Son düzenleme:
4,7,9 kendine ( mor & beyaza sade ve açık renkli nevresimler daha çok yaşıacaktır diye düşünüyorum)
2, 11 misafir için

Son düzenleme:

5-6-11 KENDINE
7-10 MISAFIRE

mutlu huzurlu yasam diliyorum.........

Madem ki kayınvalidenizde önceden almış 5 tane nevresim takımı fazla bence. Çünkü sürekli yeni ve çok güzel şeyler çıkıyor. İleride de almak isteyeceksiniz.Ben 2 yıllık evliyim ve evlendiğimde çeyizlik ağır dantelli takımların dışında (ki hiç kullanamaya kıyamadım)3 tane nevresim takımım vardı. Şimdi hala çok çok beğendiğim şeyler oldukça alıyorum.Yani sırf almak için almayın. Sonra beğendikleriniz olacak ya zaten var deyip almayacaksınız ya da gereksiz yere yenilerini alacaksınız. Ama bu resimlerin içinde 9. yani fuşya tonları olan ağaç (Sarev'in Endless Tree modelidir) hem çok daha modern ve şık, hem de marka olarak oldukça kaliteli bir üründür. Diğerleri oldukça sıradan bence . elbette zevk sizin.

ben olsam baştaki açık maviyi,mor daireliyi,pembe çiçekliyi kendime
mor dallı olanı ve alttaki turkuaz kahveliyi misafire alırdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…