Cilt Bakımı Ürünleri Hangi nemlendirici yüz kremini önerirsiniz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Simayko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
46
2
Kızlar ben sebamed ve neutrogena kullandım ama memnun değilim. yağsız bi krem istiyorum. ancak rouccoutane sivilce ilacını kullandığımdan cildimde kurulukta var bölge bölge. hem etkili hem yağsız bi kreme ihtiyacım var. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz ve tavsiye ediyorsunuz. Yardımınıza ihtiyacım vaaaar

canım ben skin ceuticals daily moisture kullanıyorum
ben de 4 yıl önce kullanmıştım o ilacı
yağsız bi krem ve cilt uzmanı çok iyi bi krem olduğunu, içinde % 30 oranında a viutamini olduğunu söyledi ki kendisi vichynin uzmanıydı, yani kendi markasını tavsiye bile etmedi kullandığım kremi söyleyince, kızın gözleri büyüdü adını duyunca vaaay falan dedi, ben memnunum kremimden ama biraz tuzlu fiyatı, gerçi çilekte daha ucuz, ben ordan aldım ama orda bile 96 lira

ben diadermine nin nemlendiricisini ve diğer ürünlerini de kullanıyorum..bir sürü marka denedim en iyisi bu geldi

ya valla canım bu kremi bi araştırırıcam fiyatı önemli değil. ancak ne kadar gidio krem?

ben diadermine nin nemlendiricisini ve diğer ürünlerini de kullanıyorum..bir sürü marka denedim en iyisi bu geldi

ben diadermineın yüz temizleme ürünlerinden memnun kalmadığı için nemlendiricisini hiç denemedim canım. senin cilt özelliklerin nasıl?

Ben bi kactane markanın nemlendırıcısını kullandım ama bende alerjı yaptı bı kac aydır avonun gece gunduz kremlerını kullanıyorum nemlendırıcı olarak memnunum bı sorun yasamadım..

Dr.tavsiyem üzerine excipial lipo/hydro kullandım eczanelerde satılıyor.
Çok memnunum ben yağsız istiyorsanız hydro kullanın.

Son düzenleme:
ben beyaz tenliyim ve cildim çok hassas, daha önce cildiyenin önerdiği krem bile yaramadı bana.

neutrogena nemlendirici kullanıyorum şimdi gayet güzel. bana yaradıysa size haydi haydi yarar yani

ay yazını okumamışım, sen kullanmışsın o kremi yaramamış sana :)) iyidir aslında ama...

Son düzenleme:
ablam geçen gün eczaneden cilt bakım ürünleri alırken eczacı kız DERACİNE yoğun nemlendirici kreminin deneme paketini vermiş.üstünde tüm ciltler için yazıyo,ben çok beğendim.yüzüme hiç nemlendirici sürmem arada eserde sürersem hemen sivilce yapardı evdeki kremler.ama bu çok güzel.sürer sürmez 2 dk içinde elinizi yüzünüze attığınızda krem falan kalmamış oluyor yani çok hızlı emiyo.o deneme paketlerini verebilecek bi eczane bulup deneyin derim ben...

aa peki canım muakkak deniycem

Ben de Clinique in üç adımlı cilt bakımındaki karma ve yağlı ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum çok da memnunum canım

eğer rouncuttane kullanıosan expiol lipo/hıdra kullanmanı dudakların için bepanthen plus ve cıldın içinde; kozmetı kullanmanı tavsıye etmem..

ben vücudum için bepanthol kullanıyorum geçenlerde de diadermine nin normal ve karma ciltler için olan nemlendiricisini aldım çok güzel hemen nemlendiriyoo cildim hemen emiyoo hiç yağlı kalmıyoo bide diaderminin normal ciltler için temizleyici ve matlaştırıcı losyonu var t bölgem yağlı olduğu için çok parlar da önce ondan kullanıyorum sonra nemlendiricisi çok memnunum yani çok anlattım dimi kusura bakmayınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…