• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi model en güzeli ??? :))))))

perguzell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
184
0
46
İstanbul
10 tane daha model buldum kızlar ,hepsi birbirine çok benziyo ama karar veremiyo insan :)

1,,4,,5,,6,,9 .sırada olanlar beğendiğim modeller arasında

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 149
  • $2.jpg
    $2.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 158
  • $3.jpg
    $3.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 152
  • $4.jpg
    $4.jpg
    110,2 KB · Görüntüleme: 146
  • $5.jpg
    $5.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 177
  • $6.jpg
    $6.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 200
  • $7.jpg
    $7.jpg
    136,9 KB · Görüntüleme: 149
  • $8.jpg
    $8.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 143
  • $9.jpg
    $9.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 134
  • $10.jpg
    $10.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Önceki başlığında 3. yü de beğenmiştim ama bunları görünce unuttum. :D

1-2-5-7 yi beğendim...
5 çok hoşuma gitti. 7 de güzel.

5 yada 7 yani canım :D ilk mesajını görmedim diger attıklarına göre sölemiştm ama baya seçenek koydugun mesaja göre sölüorum 5. yada 7. resmdekiler :)

1 ve 5 dışındaki üçü de güzel tatlım. neden 1 ve 5i beğenmediğimi de söyleyeyim 1 numara çok sade. ben aslında sade severim de bu dümdüz ve beyaz altın, liselilerin kendi aralarında taktığı gümüş yüzükler gibi görülebilir. tabii parmakta görmek lazım ama bende öyle bi izlenim bıraktı. neden 5 değil o da içe doğru bi çöküntüsü var yüzüğün orta kısmında o tip yüzükler de somun gibi geliyor sanki neblim sevemedim bi türlü :D

2,3,4 üçü de çok güzel canım. eğer tamamen taş sırası olan (tamturlu diyebiliriz sanırım) bi model isteseydim ben de bu gösterdiklerinden birini seçerdim muhtemelen.

bu arada ikinci mesaja göre bu söylediklerim 5 tane beğendim demişsin ya 4. mesajda ona göre yorumladım ilk mesaja göre değil

Son düzenleme:
1 ve 5 dışındaki üçü de güzel tatlım. neden 1 ve 5i beğenmediğimi de söyleyeyim 1 numara çok sade. ben aslında sade severim de bu dümdüz ve beyaz altın, liselilerin kendi aralarında taktığı gümüş yüzükler gibi görülebilir. tabii parmakta görmek lazım ama bende öyle bi izlenim bıraktı. neden 5 değil o da içe doğru bi çöküntüsü var yüzüğün orta kısmında o tip yüzükler de somun gibi geliyor sanki neblim sevemedim bi türlü :D

2,3,4 üçü de çok güzel canım. eğer tamamen taş sırası olan (tamturlu diyebiliriz sanırım) bi model isteseydim ben de bu gösterdiklerinden birini seçerdim muhtemelen.

bu arada ikinci mesaja göre bu söylediklerim 5 tane beğendim demişsin ya 4. mesajda ona göre yorumladım ilk mesaja göre değil

evet canım bencede 1 çok sade liseli yüzüğü gibi daha çok 3 ve 4 arasında kaldım ama 4 daha güzel gibi geldi bombeli modeller daha hoşuma gidiyo daha alyans gibi duruyo sanki

2.satırdan ortadaki müthiş sade ve zarif çok hoşuma gitti 5.oluyor galiba,1.satırdaki 3.olan hafif pembemsi gibi çıkmış o da hoş ama 5.en güzeli

6. ve 8. yi beğendim.nacizane tavsiyem kısa ve kalın parmaklıysanız çok kalın alyans hoş olmuyor daha ince modeller bakmalısınız.bide moda diye tek taş takılıyı parmağın bir boğumu zor kıvrılıyo:)

çok güzel senin beğendiğin de. bu tip alyanslar parmakta çok hoş duruyor ince parmaklıysan özellikle çok şık olur. ellerin parmakların kalınsa daha kalın bi model de olabilir ama beğendiğin model çok güzel canım mutlulukla takarsınız umarım

biz de yarın takıcaz inşallah hayırlısıyla:16:

bence 1 cunku benımkının aynısından tatlım benımde yenı konum var daha yenı actım bı bak ıstersen sarı beyaz fıkır edınırsın

Back