Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler Hangi Mini Fırın Markası?

çedene

papatya yüreğim
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2006
1.749
16
683
lüksell yada kumtel fırın kullanan var mı? memnun musunuz?

fırın konusunda sıemens,tefal ve luksell arasında kaldım.. tefali eledim..

ya da baska önerecegınız mini fırın markası var mı?

bugun tam almak uzreydim ki.. dedim ki dur kız çedene yarını bekle kkya danısmadan adım atamaz oldum..

ben vestel setüstü fırın kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim kekleri bir harika pişiriyorkaydirigubbakcemile5

ben çok araştırdım çeyize aldımm herkes itimat dedi bilirmisiniz itimatı çok güzel pişiriyo herşeyi dediler.hatta komşumuz kullanıyo çok memnun.ben daha kullanmadım bilmiyorum ama iyiki sende aynısını aldın dedi bana o çok memnunmuş

benim lüksel yeni aldım 1 ay oldu şimdilik sorun yok memnunum pişirmesi falan güzel ama bugibi aletler biraz şans işi bence

Merhaba!

Arçelik MF4 mini fırın 17 litre ve bu fırından herkes memnunmuş, kekten etli yemeklere değin güzel pişirip üstünü kızartabiliyormuş. Biraz yer sorunumuz var mutfakta. Daha da az alan kaplayacak Essenso PM0202 gördüm bugün Esse'de: Derinliği 34,5cm Genişliği 45cm Yüksekliği de 19 cm. Ayrıca tepsisi 32x32 kare. Arçelik 190 TL, Essenso 99 TL. Bu Essenso modeli deneyen var mı arkadaşlar? Deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim. Anneler Günü'ne yetiştirmeye çalışıyorum.

ıyi akşamlar...

Son düzenleme:
bende arçelik mini fırınını kullanıyorum. çok arastırmıstım ozaman. cokta memnunum ..

Çok teşekkür ederim yanıt için. O gün anneme başka bir şey aldım; Arçelik bize de yakın ve sorunsuz geliyordu, bu haftalarda mikrodalgaya evde bir yer bulup açılan yere Arçelik miniyi koyacağız.

ıyi hafta sonları!:-))

benim fırınım kumtel hiç memnun değilim. elimden gelse fırlatıp atasın geliyor. ama eskiler öyle değil. onlar çok iyiydi yeniler öyle değil. ben evlenirken arçelik bosch falan baktım ama onların tepsileri küçük geldi ondan almadım. ama annemlerde bosch var yıllardır çok memnunuz. ama bosch bayisine sormuştum yılbaşından sonra büyük tepsililer çıkıcak dedi. benim etrafımda bosch fırın kullanan 5 kii var hepsi çok memnun.

termikel fırını öven arkadaşım sana çooook teşekkür ediyorum 1 hafta once bi grossmarketten önce simfer alacaktım ama istediğim model ellerinde yoktu bende termikel alayım bari dedim iyikide almışım mükemmel bir fırın üstelik 100 tl ye aldım bir tonda para vermedim biraz önce fırında çipura yaptım süper pişirdi ızgaradan hiç bir farkı yok gerçekten arçelik fırınımda yapsaydım pişmezdi herhalde 5 saatte fırın arayan arkadaşlara termikeli şiddetle tavsiye ederim

daphne bende fırın alıcam senin aldığın termikelin hangisi acaba bana yardımcı olabilirmisin?

Back
X