• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi mascara?

simsimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
75
34
98
Ankara
merhaba arkadaşlar, benim kirpiklerim biraz aşağı doğru kayık ve ben bu durumdan nefret ediyorum. bana önerebileceğiniz hacim veren bir mascara var mı ? ve kirpik kıvırıcı kullanıyorum ama bir iki saat sonra kirpiklerim gene aşağı düşüyor bunu önlemenin de çaresi var mı ? bir sürü markanın kirpik kıvırıcısı var. sizce kirpik kıvırıcısında marka önemli mi ? lütfen yardımm :( kirpiklerim daha güzel gözüksün istiyorum :(

bence marka önemli değil mekanik bir araç sadece kirpik kıvırıcısı. sadece onu kıvırdıktan sonra sabitleyebilmek önemli, onu da maskara kullanmadan yapmak istiyorum ben. bulursam bir yolunu söylerim. maskaraların doğal durmadığını düşünüyorum. en azından şimdiye kadar kullandıklarım öyleydi :(

işte asıl mesele sabitleyebilmek ama beceremiyorum. acaba maskarayı sürerken yanlış mı sürüyorum belki bu yüzden kirpiklerimi düşürüyor olabilirim :(

Maskarayı yanlış sürüyorsunuz bence. Youtube da buna dair çok video bulabilirsiniz mutlaka izleyin. Size maskara önerim de 10-20 tl arası maybelline daha pahalı ise clinique nun maskaraları harikadır

şimdi ki kullandığım maskara da maybelline colossal volum express. sanırım dediğiniz gibi yanlış sürdüğümden kaynaklanıyor.

maybelline'in hangi rengini öneriyorsunuz, sanırım bazıları çok da iyi sonuç vermiyormuş diye duymuştum..Bir de lancome'un maskarası iyi diye duydum ama o da heryerde bulunmuyor malesef

Kesinlikle Lancome Hypnos Drama. Ben böyle bir rimel kullanmadım daha önce. Fiyatı yüksek ama ( 82 TL ) değer fazlasıyla.

Ben maxfactorun false lash effect ini kullaniyorum memnunum.indirimlerde gratis ve watsonsta cok uygun fiyatlara dusuyor .

Kesinlikle Lancome Hypnos Drama. Ben böyle bir rimel kullanmadım daha önce. Fiyatı yüksek ama ( 82 TL ) değer fazlasıyla.

ben de Hypnose Drama kullandim gercekten muhtesem bir rimel. Sonrasinda bir arkadasin tavsiyesiyle Dior Show aldim suan onu kullaniyorum, takma kirpikli gibi gosteriyor cok memnunum

kirpikleriniz kırpik kıvırıcı içindeyken alttan fön tutun, çok işe yarıyor, be calori 200o kullanıyorum çok güzel bir mascara

Ben maybelline falsies black drama aldım bu sefer yemin ediyorum annem yanımda otururken takma kirpik mi taktım diye sordu. Çok memnunum tavsiye ederim.

eğer uygun bişey istiyosan maybelline rocketdi sanırım adı iyiydi sadece ıslak ıslak böle hissettim.Ben rimel hastası olduğum için epey denedim:D..Loreal volume million lashes güzeldi..Bide deborah aldım ondanda memnun kaldım uzatıyo çok ve hacim veriyo yine..Ama bu Lancome Hypnos Drama yı merak ettim şimdi ya denicem..

44444.jpg tavsiye ederim ;)

Deborah'ın rimellerini öneririm farklı denedigim rimeller olsada tekrardan deboraha dönüyorum

rimmel denemelisin bence yıllardır bunu kullanıyorum kıvırmaya gerek kalmadan hem hacimli hem kıvrık hem uzun oluyor benim kirpiklerim yok gibidir esmer olmama rağmen ama sadece bu rimeli sürünce çok farklı oluyor gerçekten watsons kendi ürünü bu başka yerde bulunmuyor(öyle söylemişlerdi)

Back