Anket hangi masal kahramanı olmak istediniz

hangi masal kahramanı olmak isterdiniz?

• Ankete Katılan
    81
ama kızlar çirkin ördek yavrusuda vaaarrrrrr..........:roflol: sanırım kimse olmak sitemezdi ...:roflol:

yaa sıklarda hansel ve gretel yok ben hep gratel olmak iştemişimdir, karşıma oyle bi ev cıksada yesem ne guzel olurdu :icecream:

şıklar da yok ama ben söyleyeyim hansel ve gratel ormanda kaybolur ve sonra karşılarına çikolata ve şekerlemelerden yaplmış bir ev çıkar, sırf o evden yiyebilmek için gratel olmak isterdim

aaa cokoprens le aynı cevabı vermişiz seninkini gormemişim canım yaa, ne guzel benim gibi tatlıcı biri daha varmış sırnaşık şey

_pamuk prenses_ .........en sevdiğim masallardan biriydi de kendisi ama uyuyan güzelde olabilirdi yani onuda severdim=)............

haydi :asigim: ben heidi değil haydi olmak isterdim
peterimde olurdu kuzularımızda :asigim: ahhh ahhh

Kül kedisi gibiyim zaten.Hergün sil,süpür,pişir,yıka:roflol:
Tek farkımız var masaldakiyle.
O prensini bulunca saraya terfi ediyor.Hizmetçileri oluyor.
Biz prensimizi bulunca başlıyoruz silip süpürmeye:icecream:

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:külkedisi tam bana uygun külkedisi gibiyim bir periye ihtiyacım var tek sihirli deynekli olsa iyi olur tabiki :lepi::lepi:

Çocukluğumdan beri Güzel ve Çirkin masalını çok severim Şeniz İçinde bulunduğumuz ortamda diğer insanlara kötü gibi görünen birinin benim için dünyadaki en iyi ve en güzel insan olduğunu daha çocukken anlamıştım (doğru anlamışım ):asigim: Şeniz

En çok kül kedisi olmak isterdim. Bi bakdim her şey balkabağı olmadan eve gelemedim eeee sora nolcak :roflol:

eskiden lakabım pamuk prensesti belkide bu yuzden pamuk prenses dedim ama deniz kızıda kulağıma hoş gelmiyo değil.

Ben Harry Potter daki kız olsam.
Hermione Granger ..........
Kız çatır çatır büyü yapıyor.hihoyyyt
Yani bende ev işleri,yemek vs büyü ile hallederdim işte beya...
sositososito

presnses falan değil alis harikalar diyarında olmak isterim. doğuştan meraklıyım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…