Anket hangi masal kahramanı olmak istediniz

hangi masal kahramanı olmak isterdiniz?

• Ankete Katılan
    81
allice harikalar dünyasındaki alice olmak isterdim................. küçükken çok etkilenmiştim....... ah o kraliçeyi bir benzetirdim ki... uçurun kellesini. uçurun kellesini.diye devamlı bağırıyor ya....ben alice olayım da sana gösterirdim kelle uçurmak ne demek.........sen kimsin yaaaa... kağıt parçası. hıh...........

uyuyan güzel olmayı isterdim
çünkü uyumayı çok seviyorummmmmmmmmmmmmm :)

UYUYAN prenses
hiç olmazsa 100 sene fazladan yaşıyor birde keder görmeden prenses doğup kraliçe ölecek
öbürleri sürün ha sürün ne anladım prenseslikten :)))

Külkedisi kitabım vardı bir tane minik defalarca okumuştum, zaten hep sonradan güzelleşip dikkat çekme öyküleri hoşuma gitmiştir. Çirkin betty vs. gibi türk filmlerinde de çok vardır. Been dünyanın en gözel karısıyem :roflol:

Ben pamukprensese daha uygunum :) Pamuk prenses, düşmanın olduğunu biliyorsun o cadının, hala niye o elmayı ısırıyorsun, biraz temkinli ol :icecream: ben tecrübeli pamukprensesim :hooray::hooray:

Ben pamukprensese daha uygunum :) Pamuk prenses, düşmanın olduğunu biliyorsun o cadının, hala niye o elmayı ısırıyorsun, biraz temkinli ol :icecream: ben tecrübeli pamukprensesim :hooray::hooray:

:roflol:cok guzelmıs ya bende öyleyım...........:roflol:

bende pamuk prenses diyorum....ama herbirinide severim bayilirim onlara.....

farketmez ama bir tek deniz kızı olmak istemezdim. hem sevdiğine kavuşamıyor hem de sonunda denizde bir köpük oluyor...yazık yaaaaaaaaaaa............senağlama

eşime sordum
uyuyunca daha güzel oluyosun uyuyan güzel dedi
uyuyan güzel
jeyyar

şıklar da yok ama ben söyleyeyim hansel ve gratel ormanda kaybolur ve sonra karşılarına çikolata ve şekerlemelerden yaplmış bir ev çıkar, sırf o evden yiyebilmek için gratel olmak isterdim

alice olmak isterdim. harikalar diyarında gönlümce dolaşmak bir de o mantar var ya onun tadına bakmak isterdim hep çocukken.

Ben Alice olurdum , yumurta kafa ve o gülen kedi harikaydılar..Acayip felsefik bir çizgi filmdi o bu arada , süperdi bence..

bende alice olmak isterdim adında anlasılacagı gibi harikalar diyarında küçükken bayılırdım ona hep izlerdim.küçülüpte ciceklerle dolu bahceye girip ciçek böcek önüne gelenle konuşuyodu süperdi...:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…