Ay perim valla kafam balon gibi oldu :))) oylama da 3 numara ilk sırada. Apartmandaki komşularımda hepsi 3 numara diyor. Annem 4 diyor.. Bende bugüne kadar 4 diye düşünüyordum ama artık yine kararsızımmBence 4 guzel :)
Canm ablam değil istanbuldaki dayımların mutfağında vardı.. geçen yaz ordaydık dayımların mutfağı çok geniş olduğu için 12 kişilik 3 numaralı masadan almışlardı ortadan açılıyodu çok beğenmiştim.. yani yakın olsalardı detaylı birşekilde resimlerini çeker yollardım inan.. sen daha karar veremedin mi ayrıca hani 4 tü :))askbahcem canım sen 3 numaralı masanın aynısının ablanda olduğunu söylemiştin. Rica etsem ablanın masasının fotografını ayrıntılı bir şekilde çekip buradan bana gönderebilr misin? Gerçekte nasıl durduğunu görmek istiyorum. Sitesinden üst yüzeyi çok anlaşılmıyor. Ablana yakın zamanda gidemiyorsan, ablanda çekip gönderebilirse çok memnun olurum :) zahmet olacak ama..
Ya hiç sorma gün geçtikçe daha çok kafam karışıyorCanm ablam değil istanbuldaki dayımların mutfağında vardı.. geçen yaz ordaydık dayımların mutfağı çok geniş olduğu için 12 kişilik 3 numaralı masadan almışlardı ortadan açılıyodu çok beğenmiştim.. yani yakın olsalardı detaylı birşekilde resimlerini çeker yollardım inan.. sen daha karar veremedin mi ayrıca hani 4 tü :))
4 numara güzelmiş doktor novzaradanŞuan ki masam sabit 180 cm. Çok kaba bir modeli var ve salonum da küçük olduğu için fazla yer kaplıyor. Zaten 180 cm masanın genelde 150 cm'lik kısmını kullanıyoruz. Bunun dışında malzeme olarak da iyi çıkmadı.. Bu yüzden bende açılır kapanır özelliğe sahip bir masa almaya karar verdim.
Bu arada sandalyelerini almıyorum. Sadece masayı alıcam. Ankete katılıp görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
1. Resim
Eki Görüntüle 2139184
2. Resim
Eki Görüntüle 2139195
3. resim
Eki Görüntüle 2139196
4. Resim
Eki Görüntüle 2139198
Bende başta 3 ü beğenmiştim ama sen 4 diyince oda fena değildi hani.. ama 3 ü alırsanda pişman olmazsın karar ver artık :)) senin işin erken seçimdende zor :))Ya hiç sorma gün geçtikçe daha çok kafam karışıyor4 önde gidiyor derken, 3 atağa geçti orada bir afalladım, ama yine 4 dedim fikrimi değiştirmeyeyim. Tam karar verdim derken çevremdeki herkes 3 dedi ya :| en ennn klasik, avangard seven komşularım bile gitti 3 numara spor masayı seçti. Olacak iş mi yani :|
:)))) teşekkür ederim yoğurtcu bayram4 numara güzelmiş doktor novzaradan
Çok zor çok..Bende başta 3 ü beğenmiştim ama sen 4 diyince oda fena değildi hani.. ama 3 ü alırsanda pişman olmazsın karar ver artık :)) senin işin erken seçimdende zor :))
Valla ben birde kendime kararsız diyordum benden beterleri varmış.. e sende haklısın tabiki uzun süre kullanılacak pişman olmak istemiyorsun sonuçta her günde alınan birşey değil.. biz fikrimizi söyledik sana kolay gelsinÇok zor çok..benim gibi orta halli geçinen kadınlar eşya alacak olduğu zaman, malum bir para çıkacak elden, imkanlar dahilinde en iyisini bulmak istiyor. Benimle de alakalı tabi. Normal bir insan karar verdiği zaman en fazla 1 hafta ayırır bu işe. Ben 3 haftadır bakıyorum keşke anneciğimin karnında 1 ay daha bekleseymişim başak burcu olsaymışım tak diye karar vermiştim şimdi :/
Keşke şu dayınlardan resim alabilme şansımız olsaydıııValla ben birde kendime kararsız diyordum benden beterleri varmış.. e sende haklısın tabiki uzun süre kullanılacak pişman olmak istemiyorsun sonuçta her günde alınan birşey değil.. biz fikrimizi söyledik sana kolay gelsin
3 ile 4 arasi kaldim ben de zaten. Sonra 4 daha agir basti. Ondan 4 dedim. Kararsizlik cok kotu ben de oyleyim bebegim ya.Ay perim valla kafam balon gibi oldu :))) oylama da 3 numara ilk sırada. Apartmandaki komşularımda hepsi 3 numara diyor. Annem 4 diyor.. Bende bugüne kadar 4 diye düşünüyordum ama artık yine kararsızımmburcumun özelliğinden herhalde, ben bu kararsızlıktan çok çekiyorum ya
Evet arada renk tonları var ama kapıların falanda o tonda olduğu için sanmam sırıtacağını.. ayrıcada o ne öyle herşey aynı renk.. zaten ahşap hepsi sırıtmaz yani..Keşke şu dayınlardan resim alabilme şansımız olsaydıııPeki sen gördün, rengi uzaktan yakından hiçbir şekilde meşeye çalmıyor mu ya? Bak 2. sayfada benim konsolum. Bu çok bir sütlü kahve gibi. Benim mobilyam biraz daha kızılımsı. Sence uydurmaya çalışmasam, iki farklı tonda olsalar göze batar mı?
4 numaralı olan geniş ayaklı olan masa:)))) teşekkür ederim yoğurtcu bayram
4.guzel evet. b4 numaralı olan geniş ayaklı olan masa
Bugün artık son kararımı vericem ya.. O kadar zaman geçti ki artık eşim unuttu benim masa almak istediğimiEvet arada renk tonları var ama kapıların falanda o tonda olduğu için sanmam sırıtacağını.. ayrıcada o ne öyle herşey aynı renk.. zaten ahşap hepsi sırıtmaz yani..
Hadi bakalım alınca resim atarsın :)Bugün artık son kararımı vericem ya.. O kadar zaman geçti ki artık eşim unuttu benim masa almak istediğimi
İnşallah :)))Hadi bakalım alınca resim atarsın :)
Yeni attığın masa daha kaba duruyor hala 4 numara güzel diyorumm :)İnşallah :)))
Teşekkür ederimm ilginiz için :) rüyamda görüyorum artık etrafım 3 ve 4 numaralı masayla çevriliYeni attığın masa daha kaba duruyor hala 4 numara güzel diyorumm :)
Kendime kafa göz dalıcam az kaldı perim3 ile 4 arasi kaldim ben de zaten. Sonra 4 daha agir basti. Ondan 4 dedim. Kararsizlik cok kotu ben de oyleyim bebegim ya.bir sey alirken cok zorlaniyorum. Ama 3 de guzel 4 de. Hangisini alirsan al ikisi de guzel zaten.
Alabildiniz mi ? 4.masa nereden ? :)Teşekkürler :) Tekrar bir inceleyeyim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?