Saç Rengi ve Saç Boyama hangi markanın sarı serisini önerirsiniz??

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
kızlar saçlarım kumral boya var ve sarı yapcam
koleston mu
palette naturel mi
palette deluxe mi

hangi markanın boyası iyi tutuyor

önerilerinizi bekliyorum lütfen

okadar evde saçını sarıya boyayan var neden fikirlerinizi yazmıyorsunuz(((

bende her saç rengini denedim sarı da yaptım şimdi tekrar yapmak istiyorum... kolestonun sarı tonları koyu kalıyor.. en son palettenin papatya rengini denemiştim çok güzel açıyordu

ama saçımı boyamayalı 1 sene oldu.. ve tavsiyelerinizi bekliyorum güzel küllü çiğ olmayan bi sarı yapmak istiyorum....

kolsetonun altın sarısını kullandım saclarımı asırı yıprattı sertleştirdi hiç memnun kalmadım şimdi palette deluxe aldım ama boyamadım bayram öncesi boyuycam canım

kolsetonun altın sarısını kullandım saclarımı asırı yıprattı sertleştirdi hiç memnun kalmadım şimdi palette deluxe aldım ama boyamadım bayram öncesi boyuycam canım

teşekkür ederim canım paletteyi kullanınca yorumunu yazarsan çok sevinirim merak ediyorumiyimi diye

palette tavsiye ederim. açık papatya falan çok güzel oluyor. delüks serisi de çok güzel deneyen biri olarak söylüyorum.

palette tavsiye ederim. açık papatya falan çok güzel oluyor. delüks serisi de çok güzel deneyen biri olarak söylüyorum.

evt palette papatyayı denedim ama deluxe u hiç denemedim merak ediyorum ama ilk boyama olarak palette acık papatya en iyisi olur galiba..

ama saçımın ucunda 1sene önceden kalma kızıllık var.. papatya iyi açarmı yoksa küllü bi sarıyamı boyasam

kızlar saçlarım kumral boya var ve sarı yapcam
koleston mu
palette naturel mi
palette deluxe mi

hangi markanın boyası iyi tutuyor

önerilerinizi bekliyorum lütfen

renk/ton olarak bişey diyemem ama marka kesinlikle palette öneriyorum. bugün saçlarımı palette ile boyadım.ne bir kötü koku
ne sertleşme şuan için memnunum.umarım ilerleyen günlerdede aynı şeyi düşünüyor olurum :) evde ilk boya deneyimim oldu
bu ve çok memnunum. (kullandığım : palette natural colors no:8.0 bal köpüğü)

Kızlar kolestonun9.3 altın sarısını yuzde 6 lık oksıdanla yapıcam daha once sacım oryalle acıldı dıye.. sızce sonuc ne olur kullanan varmı??? yıpranmasndan cok korkyrm ACIL YARDIM LUTFEN

Koleston altın sarı boyadım saçlarımı muhteşem bir renk Saçlarımı da hiç yıpratmadı saçlarım çok ince telli olmasına rağmen kolestondan vazgeçmem.

Son düzenleme:
Koleston çok ağır kokuyor ne zaman denesem hapşırık krizine yakalanıyorum kolestonla. Bence loreal exellence serisindeki sarılar iyi bir de arkadaşlarım bu aralar syoss kullanıyor ama ben denemedim.Kullananlar sarısını beğendiğini söylüyordu.

benim saçlarımda sarı her türlü markanın sarı tonunu denemiş biri olarak sana vitalin 10,0 platin sarısını tavsiye edebilirim açık papatya vanilya sarısı açıcılı sarılar hepsini denedim ilk boyandığı gün renk çok güzel daha sonra akıyor ve turunculaşıyordu bu sefer dip boyamı bu renkle yaptım çok hoş oldu dip doğal rengimde küllü kumraldı güzel tuttu tavsiye ederim koyu renk üzerine boyamıcaksan

Merhaba

Eğer saçlarınızda beyaz yoksa loreal recital in serisinde 9 numara güzel bir renk..Yalnız saçınızın zemin rengi çok koyu ise ve kendi renginiz ise tam bir sarı çıkmıyor...
Saçınız boyalı ise zaten sarıda olmuyor...Beyazı kapatmıyor ama recital serisi yumuşak ve yıpratmıyor...Ben hollywood sarısını denedim...9. numarayı . Saçlarım tatlı bir orta sarı gibi oldu.
Tam bir sarı belki 10da çıkabilir benim saçlarım bayağ kestane olduğu için platin sarı yapmadı ama yıpratmıyor.

Merhaba palette beyazları kapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…