Cilt Bakımı Ürünleri hangi markanın nemlendiricisini kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AminMellaLle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.433
31
nemlendiricim amway..

memnun sayılırım ama değiştirmek istiyorum..

Olay Regenerist Mikro Yapılandırıcı Kremi tavsiye eden çok oluyor ama yaşım için uygun değil gibi..25 yaşındayım..

siz hangisini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

evet arkdşlr bende alıcam nemlendırıcı karma cildim var ne önerıyosunuz ben sebamed düşünuyrdum kullanan varmııı ?????

nemlendiricim amway..

memnun sayılırım ama değiştirmek istiyorum..

Olay Regenerist Mikro Yapılandırıcı Kremi tavsiye eden çok oluyor ama yaşım için uygun değil gibi..25 yaşındayım..

siz hangisini kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

la roche kullanıyorum ama amway de duydum epeyce ..sen nie değiştiryosun canım..bide fiyatı nedir?benimki 44.90 o daha mı uygun?

evet arkdşlr bende alıcam nemlendırıcı karma cildim var ne önerıyosunuz ben sebamed düşünuyrdum kullanan varmııı ?????

ben sebamed'in ürünlerini kullanıyorum hep gayet memnunum. Normalde hemen hemen denediğim her ürün sivilce yaptı bir tek sebamedin ürünleri iyi geliyor bana.

la roche kullanıyorum ama amway de duydum epeyce ..sen nie değiştiryosun canım..bide fiyatı nedir?benimki 44.90 o daha mı uygun?

fiyatını ben hatırlamıyorum temizleyici tonik ve nemlendirici beraber set almıştım uyguna gelmişti ama 70 filan olabilir..yinede yanıltmak istemem..

daha yoğun nemlendirecek bişey arıyorum ben..onun için değiştirmeyi düşündüm..

sevilden bana caritayı önerdiler..

185 liraydı kararsız kaldım..
netten daha uyguna bulursam iyi olur..
ama beğendim ben..

Ben arko tam yağlı kullanıyorum.Cildim çok çok kuru.O yüzden nemlendirici hakgetire:))))))

Amincim ben valmont`n nemlendiricisini kullaniyorum bu ara,fena diil aman aman memnun kalmadim yani.

ama arkadasim gece bakimindan inanilmaz memnun,bende ona gecicem elimdekinin bitmesini bekliyorum.

Son düzenleme:
amway kullanıyordum ama cok ta memnun degıldım
arkadasımın tavsıyesı uzerıne
nıvea vısage aqua sensatıon kullanmaya basladım yenı
amwaya gore cok daha ıyı

ya kızlar ben nemlendiriciyi aklıma geldikçe kullanıyorum,çok ihtiyaç hissetmiyorum ama evde arko böğürtlenli ve dove var.birde oriflamın gece için bir kremini almıştım aklıma geldikçe kullanıyorum.
Sivilcem pek olmuyor bazen mens döneminde çıkıyor bir kaç tane sonra geçip gidiyor.:)
tabi yaşlandığımda cildim nasıl olur bilemem.???

selam kızlar..size bir ipucu..nemlendiriciden önce yüzünüze yatmadan önce badem yağı sürerseniz etkilerine inanamayacaksınız bence mükemmel yapıo cildi..

body shop e vit.gündüz ve gece bakım kremlerini kullanıyorum..
banyo sonralarında ise bebak acı badem losyonu..yumuşacık yapıyor fazla yağlandırmadan..

kozzy avmdeki sevilde 29 ekimde %15 indirim varmış..

sanırım carita alıcam..

çok beğendim deneyince zira..

fikirleriniz içinde tek tek teşekkürederim..

bütün cilt bakım ürünlerimi estee lauder den kullanıorum yaklaşık 4 yıldır bu markayı çok memnun kaldığım için kullanıorum tavsiye ederim nemlendiriciside çok güzel gece-gündüz olarak kullandığım için çok faydasını gördüm ama az tuzlu bi marka yanlız çok önem verdiğim için cildime çokda fiyatı rahatsız etmior .

X