- Konu Sahibi almagester06
-
kajuuu cum valla tercihlerimiz aynıymış benim güneş kremimde bioderma +60 delikafadulden beyaz olsun ya bu sene beyazlık moda anneler öle der benimkide diyo ne böle ölü gibisin diyedelikafadulden çok öptüm canımŞeniz
mac'e gittim bir anda sandalyeye oturtuldum biiir sürü şey sürüldü vs. fondötenin duruşunu pek sevmedim sonuç olarak bir adet kaş ve göz kalemi ile şeftali tonunda bir allık rimel paint pot ve bikaç fırçayla çıktımkafamçokkarıştı mak up for everı hala deneyemedim şu lancome'u kullanayım bari biraz daha alıp alıp başka şeye sarıyorum delimiyim neyim:) bak anneme diycek bişey buldum beyazlık moda. kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan canım. gelsene bizim başlığa. resimli en son satın aldıklarımıza hadi bekliyruz resimleri:1hug::1hug:
bizim başlık? resim? ben yeniyim de bu blogta pek bilmiyorum olayları:uhm:
makyaj stillerinde resimli en son satın aldıklarımız ve makyaj ürünlerimz var ya oraya delikafadulden kokoşgiller olarak orayı doldurduk daresimleri falan ekliyoruz oraya fikir sahibi oluyoruz:1hug:
Aslında bi blogum var styling üzerine ordan okuyabilirsiniz fakat burda yazamam sanırım onu dmi?
doğru diyosunuz arkadaşlar da ben tekin acar dan ya da sevil den alamıyorum bana çok uzak. bunun için istanbul a gitmem gerek. neyse ya mac far ve pigmentlerini merak ediyodum ben herkes çok güzel olduklarını söylüyor
kızlar make up forever turkıyede var mı
urunlerı cok guzel gorunuyor cok merak edıyorum
bır de ankarada sephora var mı varsa nerde var ve gozunuze ılısen markalar nelerdı yazar mısınız?
herhalde usa sıtesınde gordugumuz seylerı burda satmazlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?