Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuHangi markanın, hangi model koltuk takımını kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Hangi marka ve hangi model koltuk kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Ben koltuk takımı bakıyorum, marka model çok karar vermek zor, Doğtaşın Paco ve Lucida koltukları hoş gibi siz ne dersiniz
Sizin marka modeliniz ne, memnun musunuz arkadaşlar?
tepe home romina koltuk takımını kullanıyorum. bu yıl 6 yılını dolduracak. çok memnunum. tavsiye ederim. biz sürekli kullandığımız için tabi slinmekten biraz döşemesi yıprandı. ama süngeri sağlam çıktı.
aslında salon takımı için normal bi fiyat, ama ben 2 li yerine de 3 lü olsun istiyorum yani 2 tane üçlü, 2 tane berjeri, bu şekilde de fiyat artar tabii
Bellonadan kullanıyorum. 6 senedir memnunum. Modelini bilmiyorum ama Doğtaş paconun ahşap iskeletlisi diyebilirim.Mobilyada çok ağır takımları özellikle yer değiştirmeyi seviyorsanız pek tavsiye etmem.Birde altının açık olması temizlik açısından iyi olyor.Yine de en önemlisi mobilyanın içinize sinmesi.