Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Hangi markanın, hangi model koltuk takımını kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Hangi marka ve hangi model koltuk kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Ben koltuk takımı bakıyorum, marka model çok karar vermek zor, Doğtaşın Paco ve Lucida koltukları hoş gibi siz ne dersiniz
Sizin marka modeliniz ne, memnun musunuz arkadaşlar?

80 defa okunmuş ama bi tane yazan yok, anlaşılan kimse memnun değil koltık takımından:1rolleyes:

istikbalden diva koltuk takımını aldık daha cok yenı kullanamadık memnun kalırım inşallah ama her gören modelını cok begenıyor.

tepe home romina koltuk takımını kullanıyorum. bu yıl 6 yılını dolduracak. çok memnunum. tavsiye ederim. biz sürekli kullandığımız için tabi slinmekten biraz döşemesi yıprandı. ama süngeri sağlam çıktı.

doğtaş comfort kullanan var mı merak ediyorum

merhaba canım ben de comfort almayı düşünüyorum.senin gibi çok kararsız kaldım.

merhaba canım ben de comfort almayı düşünüyorum.senin gibi çok kararsız kaldım.

sana kaç dediler canım, bana 3350 dediler:uhm:

aslında salon takımı için normal bi fiyat, ama ben 2 li yerine de 3 lü olsun istiyorum yani 2 tane üçlü, 2 tane berjeri, bu şekilde de fiyat artar tabii

Bellonadan kullanıyorum. 6 senedir memnunum. Modelini bilmiyorum ama Doğtaş paconun ahşap iskeletlisi diyebilirim.Mobilyada çok ağır takımları özellikle yer değiştirmeyi seviyorsanız pek tavsiye etmem.Birde altının açık olması temizlik açısından iyi olyor.Yine de en önemlisi mobilyanın içinize sinmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…