Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hangi marka yemek takimi, catal bicak ve tencere seti
kizlar evinizde kullandiginiz, memnun olduunuz ya da methini cok duydugunuz markalar hangileri, yemek takimi, catal bicak setleri ve tencere takimlari icinbayanssulusmile
cnm bu basliga benzer bir suru baslik var..O yuzden arkadaslarin bi cogu diger basliklarda fikirlerini dile getirdikleri icin oraya bi goz atabilirsin..yerimseniben
benim takımlar kütahya. ama eskidiler. şimdi güral porselen otel serisinden merid modeline fena sardım. takım değil tek tek satılıyor. istediğin gibi takım yapabilirsinki bu bir avantaj bence. çünkü takımların içinden çıkan bir sürü asla kullanılmayacak gereksiz şeyler var. en azından benim için. aryıldızında elegant modelini alıyorum şimdi .
evde günlük kütahya porselen yemek takımını kullanıyoruz çokta memnunuz çeyizim içinde yemek takımı kahvaltı takımı kaşık çatal bıçak takımımı da kütahya porselenden aldım çelik tencere takımımda BMS den ama tencereyi daha önceden hiç kullanmadığım için bişey diyemem ama arkadaşlarım kullanıyor ve olumlu yorumlar yapıyor yerimseniben
kizlar evinizde kullandiginiz, memnun olduunuz ya da methini cok duydugunuz markalar hangileri, yemek takimi, catal bicak setleri ve tencere takimlari icinbayanssulusmile
Bernardo'da çok güzel kampanya var kızlar. Ben de bugün oradan yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldım. İkisini aldığım için 1000 TL hediye çeki verdiler. 600 TL si ile de su bardağı takımları, sürahi, kahvaltı takımı gibi malzemeler aldım. Hala 400 TL lik çekim var Nisan sonuna kadar kullanabiliyorum.
Bernardo kullanan arkadaşlarım çok memnun.. Fiyatlar da piyasaya göre biraz pahalı ama 1000 TL lik hediye çeki ile gerçekten cazip olabiliyor. Bir de Şubat ayından itibaren kartlara taksit sayıları azalacak.. Ve de 1000 TL kampanyası sona erecek.