- 2 Eylül 2009
- 437
- 2
- 44
- Konu Sahibi Gxuxldemir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La Senza'nın cotton modellerine baktım da süperlermiş ya.
İstanbul'da nerede bulabilirim bu markayı? Alışveriş merkezlerinde bildiğiniz satan yerler var mı kızlar?
la senzadan aldım ben çok memnunum.yeri değil ama bişey sorucam 34d bedeni bu ne anlama geliyor anlamadım yani karşılığı ne.kafamçokkarıştı
Kızlar la senza'nın sitesinden mağazalarına baktım.kadıköy,maltepe ve büyük birkaç alışveriş merkezinde var.Fiyatları ne kadar çamaşırların bilen var mı ortalama olarak?
canım çok değişiyor fiyatlar...modellerine göre ve sezona göre..yani 30tlye de aldığım oldu 75tlye de...ama fiyatına emin ol değicektir..geçen gün daldım valla 1 maaşımı verdim tam olarak :) ..fıstıklar bu arada süpper sexy çamaşırlar da var yani ben müptelası oldum:))
opuyorumnanaktan
bende daha önce ten kullanıyodum arkadaşımın önerisiyle 1 yılı aşkın zamandr f.k marka sütyen kullanıyorum çok memnunum hem modellerini çok beğeniyorum hemde çok rahat... diğerlerine göre de çok çok ucuza alabiliyorum.. yıka yıka giy çok kalitelii.....
canm miss calire ne kadara alıyorsunla senza ve miss claire kullanıyorum ben çok rahat oluyorlar :)
50-60 arası değişiyor fiyatları ama genelde boynerden alıyorum özel kampanyaları indirimleri takip ediyorum 25 e 30 a geldiği zamanlarda oluyor ama gerçekten kaliteli yani çeşit olsun diye saçma sapan sütyenlere para vermektense bu tarz ürünleri almak daha mantıklı