• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi marka süpürge alayım?

nil35

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
117
2
623
İzmir
arkadaşlar elektrikli süpürgem çekmiyor yeni almak istiyorum hangi marka alayım.hani yeni yer kaplamayanlar varya onlardan almak istiyorum.dün kipada sinbo marka 1400wat 59tl dı ama güvenemedim.ben hangi markayı alayım ne tavsiye edersiniz.

arkadaşlar hiç kimse elektrikli süpürge kullanmıyormu?? sadece fikrinizi sormuştum .okuyupta cevaplamayan arkadaşlara teşekkürler

teşekkürler hülya cevapladığın için sağol canım.ben benim süpürgem siemens ama bıktırdı nerdeyse yerdeki çöpü elimle veriyorum bıktım evi süpürmek işkence oldu.benimde tavsiyem herhangi elektrikli eşyanız arızalandığında servisten başkasına tamir ettirmeyin ben orada hata ettim 9yıllıktı süpürgem motorunu almışlar bu motor güçsüz geliyor.

canım sımdı cıktım senın ıcın koduna baktım fakır 1900 kullanıyorum
halıyı parkelerı söküyo nerdeyse emiş gucu cok guzel

ben cok mennunum
buyuk elektıronık marketlerde deneyebılyosun
bı bak ıstersen
Şeniz

kesinlikle ve şiddetle philips öneriyorum sana ben çok memnunum...evlenmeden babam anneme almıştı bayıldım aynından banada aldı..sonra ananeme sonra halama sonra teyzeme sonra kuzenimde görüp aldılar...sessiz çalışıyo ve emişi süper

valla ben fakir 2400 watt kullanıyorum acayip memnunum yalayıp yutuyor heryeri. bazen annemin evine temizliğe gidiyorum yada kuzenlerime yardım ediyorum temizliklerinde onların süpürgeleri bana oyuncak gibi geliyor, o kadar iyi çekiyorki halıya yapışıyor ama tabi sessiz olsun dersen rowentanın sessiz süpürgesinide tavsiye ederim. oda çok iyi çekiyordu, ben fiyatı yüzünden fakiri tercih etmiştim ama çok pişman değilim sadece şu an kiracıyım ve bazen geceleride temizlik yapmak istiyorum gündüz yapamadığım zamanlar oluyor üst kata ses gidecek diye yapamıyorum.

bende philips öneririm
onun modelini sitersen maraton
ya da ergofit

philips'i kayınvalidem kullaniyor-modelini bilemiyorum- gerektiğinde gece bile çalıstırabildigini soylemişti.cokta guzel temizliyormus.anneme hediye olarak FAKıR KASTELL CYCLONIC almiştim fiyati urun yorumlarina gore uygundu.torbasız olması cok guzel ama sesli calisiyor.
ayrica bir arkadasım mitelara karsi sulu supurge istiyordu.thomson marka bulmaya calısıyordu.işlevine gore fiyatinin uygun oldugunu soylemişti.araştırmaya değer bence...

bence 1800 wattan yüksek almayin hem cok ses cikartiyor hemde cok elektrik yakiyor
bide watt la cekim gücünün hic ilgisi yok bunu unutmayin
cekis gücüne bide torbasinin boyutuna bakin
bide en iyisi torbalilar

sağolun arkadaşlar.fakir ve philips in fiyatlarını biliyormusunuz.rica etsem veya model nolarından nette bakarım.

bence 1800 wattan yüksek almayin hem cok ses cikartiyor hemde cok elektrik yakiyor
bide watt la cekim gücünün hic ilgisi yok bunu unutmayin
cekis gücüne bide torbasinin boyutuna bakin
bide en iyisi torbalilar

biriciğim wattla çekim gücü arasında muhakkak bir ilişki var bence, yengem ve annem 1800 watt kullanıyorlar hem benimkiyle aynı sesi çıkartıyor hem de çok ama çok daha az çekiyor ama torbalılar konusunda sana katılıyorum. torbayı çıkar at gitsin ama torbasızı temizle babam temizle. bencede torbalı çok daha iyi. birde şunu vurgulamak istiyorum kızlar her sulu makine antialerjik ve çekimi kuvvetli anlamına gelmiyor sakın yanılmayın. özelliklerini sorgulayın. hani varya bir çekiyor yatağın içinin kirini bile suya boşaltıyor, çok güzel ve pahalılar, neyse onlar çıktı çıkalı piyasaya sulu makineler sürmüşler ama özellik yok. yengem yanılmış almış mesela, hepsi aynı sanmış, bir halta yaramaz, üstelik kullanımı çok zor çünkü bir litre su koyabiliyorsun içine ve kocaman bir makine, suya doluyor bütün halı pisliği o da bütün hazneye yapışıyor, iğrenç bir şey ve çekim gücü çok az.

biriciğim wattla çekim gücü arasında muhakkak bir ilişki var bence, yengem ve annem 1800 watt kullanıyorlar hem benimkiyle aynı sesi çıkartıyor hem de çok ama çok daha az çekiyor ama torbalılar konusunda sana katılıyorum. torbayı çıkar at gitsin ama torbasızı temizle babam temizle. bencede torbalı çok daha iyi. birde şunu vurgulamak istiyorum kızlar her sulu makine antialerjik ve çekimi kuvvetli anlamına gelmiyor sakın yanılmayın. özelliklerini sorgulayın. hani varya bir çekiyor yatağın içinin kirini bile suya boşaltıyor, çok güzel ve pahalılar, neyse onlar çıktı çıkalı piyasaya sulu makineler sürmüşler ama özellik yok. yengem yanılmış almış mesela, hepsi aynı sanmış, bir halta yaramaz, üstelik kullanımı çok zor çünkü bir litre su koyabiliyorsun içine ve kocaman bir makine, suya doluyor bütün halı pisliği o da bütün hazneye yapışıyor, iğrenç bir şey ve çekim gücü çok az.

Canim senin süpürgen kac watt bilmiyorum ama benim bir tane vardi 2400 watt cok kötü ses cikartiyordu bundan bir ay önce yeni süpürge aldim 1600 watt simdiki
alirkende bir cok yer gezdim gezdigim bütün dükkanlarda hepsi ayni seyi söyledi watt
sadece moturun büyüklügü oluyor dediler süpürgenin iyi cekmesiyle alakasi yok dediler
süpürge alirken torbasinin boyutu birde cekim gücücnün önemli oldugunu söylediler
zaten moturu büyük olan cok elektrik yakiyo
ama bilemiyorum tabiki sizinle annenlerin süpürgesinin arasindaki farki
tabiki herkesin kendi secimi ben sadece duydugumu paylasmak istedima.s.

cnm ben dyson kullanıyorum çok memnunum thomas kulanan arkadaşlarım çok daha memnun daha özellikli ve çok ii sonuç alıyorlarmış ama her ikiside fiyat olarak biraz tuzlu

dyson kullanıyorum bende çok memnunum.sulu sistemli olanlar çok zahmetli bence tavsiye etmiyorum.her gün süpürdükten sonra sulu hazneyi temizlemek işkence olsa gerek,başa çıkılmaz.bıraksan koku yapar.

phlips marathon internetten 420 tl ye 4 taksite aldım bayiisi peşin 480 den inmedi gayet memnunum

thomas kullanıyorum bende. çok memnunum her süpürmeden sonra temizliyosun ama temizliğide kolay abartılacak kadar zor değil. en azından temizlik sonrası içim rahat oluyor

Back