- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?Ne alırsan al sessiz al. Ben süpürge sesi kaldıramıyorum. Benim rowenta sessiz süpürgem var memnunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?Ne alırsan al sessiz al. Ben süpürge sesi kaldıramıyorum. Benim rowenta sessiz süpürgem var memnunum.
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?philips marathon. 1000 tl dediler dün bi yerde sordum. ben de alacağım inşallah. kullanan tanıdıklarım çok övüyor
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?Sizin de supurgeniz benim ki gibi elektriklenme yapiyor mu acaba? Bende de rowenta silence force var, iyi hos sesi yok da halida ne kadar sac varsa hepsini yumak yapip birakiyor. İsin yoksa ya tek tek onlari topla ya da ucunu cikart egil tek tek cektir. Saclari almadigi gibi ufak tuyleri de almiyor. Hatta hali uclarina dogru ata ata supurursem saclari vs oraya surukluyor, orada birakiyor, anca elimle toplayabiliyorum, cekmiyor hicbir sekilde.
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?hadi ya öyle miymiş? bilmiyordum. ben de araştırmaya devam edeyim o zaman biraz daha
SelamPhilips marathon 9225 tam adı bu olmayabilir ancak yazınca çıkıyor. Biz yaklaşık 2 3 yıldır kullanıyoruz ve müthiş bir makine gerçekten. 1000 tl ye almıştık zamanında. Tozları süpürmüyor resmen içiyorSesi de makul gayet..
Bir de temizlemesi falan cok kolay.
Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?
Rowenta xtream power aldım, nerdeyse 3 senesi dolacak. Çok memnunum. Çok güçlü bir süpürge.Selam rowenta veya philips aldıysanız tavsiye edebilir misiniz model olarak?
Rowenta ro8324 var bende. Memnunum. O elektriklenmenin de kalitesiz halılardan kaynaklandığını fark ettim. Öneririm evet
Sağolun kızlarRowenta xtream power aldım, nerdeyse 3 senesi dolacak. Çok memnunum. Çok güçlü bir süpürge.
Evet benimki bu. Kırmızısı sadece
Çok sağolunEvet benimki bu. Kırmızısı sadece