- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
Rica ederim. Ses düzeyi de diğer süpürgelere göre daha düşük.şimdi netten baktım özelliklerine 350 w emiş gücü çok iyi. Seçeneklere hemen ekledim üstelik fiyatı çok uygun. Teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim. Ses düzeyi de diğer süpürgelere göre daha düşük.şimdi netten baktım özelliklerine 350 w emiş gücü çok iyi. Seçeneklere hemen ekledim üstelik fiyatı çok uygun. Teşekkürler
Ne alırsan al sessiz al. Ben süpürge sesi kaldıramıyorum. Benim rowenta sessiz süpürgem var memnunum.
Sizin de supurgeniz benim ki gibi elektriklenme yapiyor mu acaba? Bende de rowenta silence force var, iyi hos sesi yok da halida ne kadar sac varsa hepsini yumak yapip birakiyor. İsin yoksa ya tek tek onlari topla ya da ucunu cikart egil tek tek cektir. Saclari almadigi gibi ufak tuyleri de almiyor. Hatta hali uclarina dogru ata ata supurursem saclari vs oraya surukluyor, orada birakiyor, anca elimle toplayabiliyorum, cekmiyor hicbir sekilde.
Ben Miele aldım geçen yıl çok memnunum.miele s8 pure air.toz torbalı.süpürge markette de torbaları 4lü 20 tl.bir yıl oldu bu 3. Torbam sanırım.
Ek aparatları da süpürgenin içine monte.2200w.
Türkiyeden mi aldınız? İnternette bulamadımBen Miele aldım geçen yıl çok memnunum.miele s8 pure air.toz torbalı.süpürge markette de torbaları 4lü 20 tl.bir yıl oldu bu 3. Torbam sanırım.
Ek aparatları da süpürgenin içine monte.2200w.
Kumandalı olmayan modeli. 9919 yazıyorduModeli ne acaba sordunuz mu?
Malesef artık satılmıyormuşPhilips marathon 9225 tam adı bu olmayabilir ancak yazınca çıkıyor. Biz yaklaşık 2 3 yıldır kullanıyoruz ve müthiş bir makine gerçekten. 1000 tl ye almıştık zamanında. Tozları süpürmüyor resmen içiyorSesi de makul gayet..
Bir de temizlemesi falan cok kolay.
9919 ile 9923 iyi deniliyor. Ama philips motor dışında hiçbir aksamı garantiye almıyormuş ve parçaları çok pahalıymış şikayet var philips ile dolu. Ne zormuş seçmek, eşimi alırken bu kadar araştırmadımKumandalı olmayan modeli. 9919 yazıyordu
hadi ya öyle miymiş? bilmiyordum. ben de araştırmaya devam edeyim o zaman biraz daha9919 ile 9923 iyi deniliyor. Ama philips motor dışında hiçbir aksamı garantiye almıyormuş ve parçaları çok pahalıymış şikayet var philips ile dolu. Ne zormuş seçmek, eşimi alırken bu kadar araştırmadım
Evet ben ankastrend.comdan almıştım.sesi de çekiş gücü ayarına göre düşüyor.Türkiyeden mi aldınız? İnternette bulamadım
Yumak oluyor bazen süpürgenin ağız kısmında ben de onları toparlayıp içine atıyorum. Onun dışında bir sıkıntımız yok. Sessiz sakin takılıyoruz ;-)
Benimki yıkamalı değil torbalıHmmm benimkine benzer ama benimki daha fenasi sanirim. Hep oluyor, olmadigi hic olmadi hani, eskisi kadar da guclu cekmiyor sanirim. Peki her kullanimdan sonra haznesini yikiyor musun?
Modeli ne acaba,emiş gücü kaç watt?Geçenlerde bir model baktım rowenta compact power cyclonic modeliydi.ben de rowenta aldım kızlar, canavar gibi
X-trem Power Cyclonic 750w. 780 liraya aldımModeli ne acaba,emiş gücü kaç watt?Geçenlerde bir model baktım rowenta compact power cyclonic modeliydi.
TşklerX-trem Power Cyclonic 750w. 780 liraya aldım