• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi marka park aldınız?

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Kızım için chicco trio for me araba setinden almıştık.bir arkadaşım 3-4 ay onun içinde yatırmıştı.Ancak park almanın daha doğru olucağını düşünmeye başladım.Sizelr ne yaptınız? Chiccodan baktım bir kaç model.İçine hemen yatak almak gerekiyormu.Fikirlerinizi bekliyorum.

ben chicco lullaby modelini aldım.
içine yatak alman şart.
benim odası da hazır.ama ben bir süre yanımda yatırıcğım için park yatk içine yatakda aldım
henüz kullanmadım ama gördüklerim arasında en güzeli ve forumlarda en çok tevsiye edileni buydu cnnm

bizimkisi kraft bende cihicco düşünüyordum ama sallamıyor
diye kraftınkini aldım içine üst kat için şilteler satılıyor onlardan aldık
henüz üst katta yattığı için yeterli oluyor alt kata geçince bişeyler düşünücez

bizim park yatağımız stork un sallanma aparatı var alt açma bölümü titreşimli müzikli olanları da var ilk aylarda gaz sancılarını geçirmeye yardımcı oluyormuş bizimki titreşimsiz

içine ayrıca yatak alman gerekiyor çok sert çünkü yatamaz çocuk onda biz 45 tl ye aldık iç yatağını nette de bu fiyata çok yerde bulabilirsin

canım bizimkide Chicco Lullaby LX Park Yatak
benim için artıları şunlar oldu.
çok büyük değil kibar ve şık duruyor (seçimimde en önemlisi buydu)
kumaşı kalıteli
müzik ve titreşimi var
derinliği 2 kademeli 6 aya kadar filan yüksekte yatırdım.
şimdi ayağa kalkabildiği için aşağı indirdim

diğer taraftan evet sallanma özelliği yok
ama bu başta beni düşündürürken sonradan çok iyi oldu
şimdi hiç sallanma alışkanlığı yok.
yatağa yatırıyorum emziği veriyorum kendi uyuyor.
sonra nerde olsa uyuyabiliyor.
illa sallanma aramıyor.

içine birde park yataklar için yapılmış yatak alıyorsun canım.

Kızlar bende Chicco park yatak almayı istiyordum ama sallanmıyor :( Bir de başka bir marka buldum bunda ayrıyetten şu özellikler var:

Crespo Park Yatak;
*Müzik
*Titreşim
*Mp3 müzik çalar (En çok hoşuma gidenide bu oldu hihoyyyt)
*Sakinleştirici doğa melodileri
*Anne ses kaydetme
*Işık
*Kuş sesleri

Ne dersiniz? Bu markayı hiç kullananınız oldu mu?

ben de çok araştırdım chicco lullaby lx aldım. sallanmaması çoğu annenin özellikle tercih nedeni olmuş. sadece titreşimle uyuttukları bebekleri sallanmaya alışmıyor ve her yerde kendi kendine rahatlıkla uyuyabiliyorlarmış. ayrıca kraft ve diğer park yatakların kumaşı ve iskeleti pek tavsiye edilmiyordu ve sallanan park yatakların iskeletinin gevşediğini bir ay içinde gıcırdamaya başladığını ve geceleri özellikle çok rahatsız edici olduğunu öğrendim. chiccoyu daha kullanmadım ama buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla herhalde pişman olmayacağım.

canım bende chicco aldım ve memnunum.alacağın yatak sallanmasın zaten alışınca çok kötü
oluyormuş.ben çok araştırdım hatta aile fertleri arasında dalga konusu bile olmuştu bu durum ama en kullanışlı olanının bu olduğuna karar verdim.alt açma yeri felan çok kullanışlı ama ben çok fazla bu amaç için kullanmıyorum geceleri rahatsız olduğunda altına kalın bişey serip yatağımıza alıyoruz bebeğimizi ezme ihtimalimiz ortadan kalkıyor çok şükür..(sezeryanla yaptığım için doğumu kalkmak daha kaloy oluyo)bence chiccodan şaşma garanti ihtiyacı olursada çok ilgililermiş herkes öyle söylüyo.

chicco lullaby lx kullandık bizde ilk 3 ay kadar sonra kendi odasına geçirdim artık orda uyuyor en rahatı bu zaten ama gercekten güzel bi ürün tavsiye ederim bende

bu arada isteyen olursa satabilirim park yatağımızı sıfırından hiçbir farkı yok gercekten

tabi hepiniz annesiniz ben bu park yatak olayını daha henüz çoçuğum olmadığı için sizler sayesinde öğrendim fakat konuyla alkalı değil ama sizler kullandığınız için çok merak ettim ben hep Rabbim nasip ederse İnşallah bebeğim olunca büyüyen beşiklerden istiyordum ama bu park yataklar kafamı karıştırdı.rahat birşeymi? kullanımı nasıl? bide ilk çoçuğu olanlara sorum bu park yataklarda bebek kaç yaşına kadar yatabilir ben ilerde karyola olan beşiklerden düşündüm ilk çoçuğa hani ilerde büyüdüğünde yatak olur diye ama bu park yatakların titreşimli ve alt alma gibi değişik özellikleri kafamı karıştırdı.ne kadar tavsiye edersiniz merak ediyorum.sepet beşiklerde hoşuma gidiyor ama bide bunun 1 2 yaşından sonrasınıda düşünmek lazım.yani bu park yatağı alınca 1 2 sene sonra boyu uzdığında yatamaz sanırım değilmi?anneler.cevap veren olursa çok aydınlatmış olacak beni.şimdiden teşekkürler.:uhm: :ecrin_bebek:.

Back