Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

şu sıralar she kullanıyorum:

aslında ağır yaza göre ama ben vazgeçemiyorum.

şuanda candy aldım kullanıyorum ama yaz için çok bayıyo.. sıcak ve kokuda tatlı bayıyo içimi..onu kışa kaldırıp yeni bi koku bulmalıyım daha çiçekli ama böyle tatlımsı çiçek (gül kokusu tarzında) keskin olmayan yada pudramsı...varmı önerisi olan??acil yardım??

Dün dolce gabbana ligth pink aldım gerçekten çok hoş bi koku başka bi parfüm almaya gitmiştim ama onu alıp çıktım hem güzel hem kalıcı hemde çok ağır değil hoşuma gitti

hb den Gıvenchy Organza ve Gıvenchy Amarıge aldım...yarın gelecekler cok mutluyum.Organzayı kullanmıstım kış kokusu bence cunku baya agır onu kışa saklıyacağım...şu an Escada Sexy Graffity ,Burberry Touch ve Escada Tropical Punch kullanıyorum...

cnm haklısın candy yaz için fazla ağır kaçıyor.eğer esmer tenliysen armani she tavsiye ederim şahsen bende çok kalıcı oldu.armani code'da deneyebilirsin ben pek beğenmedim ama hastası çok bu kokunun.kaydirigubbakcemile5

armani she kesinlikle düşünmüyorum evt güzel ama gerçekten herkes aynı kokuyo..armani code not aldım gittiğimde mutlaka bakıcam sanırım oda çok tanınan bi koku ama merak ediyorum bi bakıcam..onun dışında kumralım..ve değişik bi koku arıyorum fazla bilinmeyen herkeste olmayan hatta çok duyulmamış koku arıyorum diye yeni bi sayfa açtım bekliyorumdeğişik önerileri, ama armani code bakıcaklarımın arasında var onun yorumları kulağa hoş geliyor..

Şu sıralar günlük Avon'un Little Black Dress, hafta sonları lancome attraction (bitmek üzere zaten yaz geldi kokusu bayabilir , gece dışarı çıkınca omnia (oda bitmek üzere yerine jadore aldım)

lancome..atraction nasıl bi koku merak edıyorum..etrafındakı ınsanlar begenıyormu...icindekı notalar afrodizyak ıceren notalar cunku... ve adı da zaten atraction.. yani afrodizyak bı parfum olduguunu ısaret edıyor..harekete gecırır.. atraksiyon hesabı:jeyyar:

ben şahsen kullanmadım ama şişe görüntüsü itibariyle fazla kadınsı bi koku gibi gözüküyor..onun dışındada kullananların hevesle beğenerek aldıklarını ama sonradan çok bayık bi koku olduğunu hatta şişe yarı olmadan sıklıdıklarını biliyorum..

Canım ben Sun Dapples kullanıyorum kime verdiysem çok beyendi.İstersen temin edebilirim.Özelden bana yazabilirsin istersen.Gerçekten çok güzel bir koku.

parfüm konusun da ben de çok meraklıyım ve bu konuya deli paralarlar yatırdım
öncelikle kaliteden ve hafiflikten vazgeçmeyip bi parfüme 200 ytl veririm diyorsan dior-jadore
yine pahalı olsun ama hep kalıcı olsun ve ağır olsun diyorsan armani code black
ayrıca benim hobby 'nin yaptığı kampanyadan aldığım bi parfüm var 30ml idi adı dupont ve 32 ytl idi kokusunu çok beğendm çok kalıcı ama hiç duymamıştım gerçi artık çok iyi biliyorum
ama diyorsan ki ben o kadar para vermem baharat ve oryantal olsun çok da kalıcı olsun diosan match bayan 20-30tl..
asla matchden vazgeçmem dkny-gucci hepsini kullandım milyarlar verdim ama match her zaman kurtarıcı ve ucuz.özellikle çok terleyip kötü kokuyu hissedenler için

bu aralar
;jadore (çok kalıcı)
sexy 212(kalıcı)
elizabeth arden beauty(çok kalıcı)
giordani white gold,(fazla kalıcı değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…