Hangi marka parfüm kullanıyorsunuz?

Caroline Herrera 212 Sexy 60 ml Eau de Parfum şiddetle tavsiye edrim bence süperrr..

O kadar çok parfümüm varki parfüm konusunda çok doyumsuzum ama vazgeçemediğim burberry london ve gucci rush,bide burberry tender touch almıştım o da yaz için çok güzel ama günlük olarak she nin parfümünüde kullanıyorum oda çok kalıcı

vazgeçilmezlerim ve elimin altında hep olan amerikadan ablama getirttiğim parfümlerim: Armani Code, 212 sexy, davidoff echo, Lancome miracle, Davidoff cool water.

bunlar dışında christian dior jador ve armani mania. kimi hafif kimi daha çekici kokular

benımkı mango ...memnunum gayet kalıcı bı ara pur blanca kullandım avondan o da hos ...

slm kıslar esmerım bundan dolayı sekerlı kokular tenıme daha yakısıo we sewıorum promessss uzun yıllardır kullanıom sımdı bulmakta zorlanıom escade awondan foraway hotcate...:enbuyukkk:

vazgecılmezım avondan for away herseyım o rolonum kremım ve parfumum

Bugüne kadar çok değiştirdim , takılı kaldığım olmadı ama en çok Armani - She yi beğendim..
Şu an da Lacoste - Love Of Pink kullanıyorum..
Bir de Givenchy - Ange Ou Démon kullanmıştım bu kış bu kokuya hayranım yaaa , bana çocukluğumu hatırlatıyo nasıl bi kokuysa artık..

Son düzenleme:
Tabi yukarıda yazan markaların yanında avon tabi ki parfüm değil. Çünkü avon markasının en iyi diyebileceğin parfümlerini bile 22 buçuk 23'e veriyorum ben. Oldukça ucuzlar. Ama burberry, miracle, attraction lancome, poison bunları mümkün değil alamazsın bu fiyatlara ama oldukça kalıcıdırlar. Ben şunu öneririm HEM UYGUN FİYATI HEM DE ÇOK ŞAHANE KOKULARI VAR ELİZABETH ARDEN dan Ama avon isterseniz de mesela pur blanca denilen parfümün iki kutusunu oldukça ucuza alabilirsiniz. Ama önce kendinize geliş fiyatından avon verebilecek birini bulun

parfüm konusunda sıkıntı yaşayanlardanım benim migrenim var öyle kafama göre parfüm kullanamıyorum kullanabildiklarim jagler,celebre,percevie bide şimdi avon yaz kokusu çıkarmış brazıl beat oda hafif mis gibi onu deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…