Anket Hangi marka kot giyiyorsunuz?

Hangi marka kot giyiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    126
pek marka aramam ama şu varki birkere kotu begeniyim üstüme giydigimde fiziktenmidir nedir cuk olur tabiri caizse hehe ama diesel ve levis almıştım indirimdeyken onları hala giyerim kalite yaniii

levisın kotlarını çokk severim.
ama yine de en sevdiğim kotum marks&spencer. :lepi:

popoya jean uydurmak o kadar zor ki hangisi yakısıyorsa onu alıyorum su anda daha yeni mavi jeans den 2 pantalon aldım aynı modelin siyah ve açık mavi rengi

kesinlikle bu konuda mavi yi tek geçerim,
bayana en iyi jeans mavidir..
sonra lives sonra diğer markalar gelir bendee:lepi:

levis ve mavi koleksiyonumda var ama çok nadir giyerim..genelde adil ışık kotlarını beğeniyorum, miss poem.ama hiçbir marka olmayan kotlarımda var....

valla son zamanda iki levis aldım ama illa şu marka demem ne yakışsa alırım ir ara miss sixty almıştım çok hoştu o kot yaff ama eskidi

ben aslinda secmem ( pantolonun kesimine bagli ) ama levis giyerim..dieseller de hosuma gidiyor..

sürekli giydiğim bi marka yok.
Kot alıcağım zaman her yeri gezerim nerde hoşuma giderse ordan alırım.

Yazılan markaların hepsinden giyebiliyorum hatta mexx ,massimo dutti,zara, özel üretimler ,Bercka vsvsvs..İşimiz bu:lepi: şaka gibi dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hep levis giydim bugüne kadar.
haftasonu lcw dan bir kot aldım kesimi çok hoşuma gitti.hemde diğer kotlarımın 7/1 fiyatıyla.

hiç dikkat etmemiştim:uhm: geçenlerde giydiğim ve giymediğim kotlarımı ayırdım ihtiyacı olan bi arkadaşıma vermek için hepside maviymiş takıntılımıymışım nekaydirigubbakcemile3

genelde levis alıyorum ama geçende yani hamile kalmadan önce iki tane tommy den almıştım kot..
eşim hep tommy den alır.
o çok memnundu.ben sadece bir kaç ay giydim.hem kotun kumaşından hemde kesimden çok memnunum..

gstar,levis,diesel.bazen mango hosuma gidebiliyor..ama takintim yoktur,kesimi hangisinin hosuma giderse onu giyiyorum genellikle

Back