Anket Hangi marka kot giyiyorsunuz?

Hangi marka kot giyiyorsunuz?

• Ankete Katılan
    126
levi's son 6-7 yıldır hep levi's giyiyorum..

zaten artık ltb,loft,colins hepsinin fiyatları yüksek..

kaliteli değil ama ltb'nin modelleri çok hoş..

ve mango .. mango'nun kotlarına bayılırım..

hem çok ucuz hem de çok hoş kesimleri var..

tommy ve dieselim çok yok ,bir kaç tane var..

işe başlarsam daha çok alırım belki:icecream:

bende levi's giyerim arada bi değişik markalardan alırım ama sonuç makinede ucuz kot hemen incelip gidiyor iyi bir kot kaç yıkamada olsa halen ilk gün gibi

mavi :)

kesimleri tam benlik hem vücuduma oturuyor hemde paça kısmı hafif ispanyol gibi ya çok hoşuma gidiyor. Sevmiyorum boru paça pantolunu

marka falan takmam ben yakışsın üzerime yeter,
kısacası üzerime denediğimde hangi marka yakışırsa o marka giyerim ben...

S.Oliver dan vazgeçemiyorum kalıpları çok hoşuma gidiyo...Colin's ve diesel de arada aldıklarım tatlicadiarzu

yeni modellere bakmak için google la bakımm dedeım karsıma 3.sırada bu çıktı,

bişey diil :)))
kot markası ararken sayemde siteyi keşfeden olabilir heheh

12 yaşımdan beri levis giyiyorum
başka kotu üzerimde hoş bulmuyorum
bazen mangonun ve zaranın modelleri dde hoşuma gidiyor

ucuz olanları, mesela rodide indirim oluyo bazen falan. kota 100lerce ytl vermek bana pek uymuyo ya.

Little Big'in herşeyini seviyorum. Ama tabi outletlerden olcak öyle bi kota 70 80 veremem. İhraç fazlası dükkanlarda da çok güzel kotlar buluyorum markası basılmadan satıldığı için çok güzel oluyor. Önceki sene bir kapri almıştım ihraç fazlasından bi sene sonra farkettim ki düğmesinde Bershka yazıyo sırnaşık şey Şok olmuştum yani aynı şey aslında, marka basılmadan ihraç fazlası dükkanlarda, basıldıktan sonra 3 katı fiyatla markaların dükkanlarında satılıyolar...

KESİNLİKLE ltb ve levis.
adilışık ve mangonun kıyafetlerini tarzını begeniyorum.ama ikisininde pantolanları hiçde güzel değil ee taBİ BENCE:):))

ben nedense beğenemiorum levisi bnm üstümde güsel durmuo galiba:( ben dieselden alıorum babiş izin werirse bide kreti kartımı werirse:) ama en son italyadan bi tanıdığım getirdi süperrr kesmleri yıkamaları ztn diesele diken tekstil firmasınınmış çok memnunum çok mutluyum yerimseniben

Back