weewell whc710 iyonlu hava nemlendirici asla tavsiye etmiyorum. Suyu akıtıyor, her yer göl oluyor. Su haznesini takıp çıkarması bir dert. Su tersten dolduruluyor. Berbat bir şey.
Merhaba,
hava nemlendiricisi odayı nemlendireceğine aksine dahada kurutuyomuş ve buda bebeklerin ciğerlerine zarar veriyomuş. makineyi bir yerde görseniz hiçte buhar üflemediğini fark edersiniz. bizim dkktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi. bunun yerine kalorifer üzerine su kabı veye ıslak havlu koyun çok daha iyi dedi. kullanan birkaç kişiden daha zararlı olduğunu söylediler. bene almadım bunun üzerine. tabi yinede siz bilirsiniz.
weewell inkini kullanıyorum çok memnunum hem diğerlerine göre daha ucuz hem ekstra özellikleri var. LCD ekranında sıcaklık ve nemi gösteriyor, istenen nem ve saati ayarlayabiliyorsunuz. O neme ulaşınca duruyor ya da 2 saat diye ayarlanabiliyor. Ses de yapmıyor su haznesi de büyük, etrafı ıslatmıyor. Uzaktan kumandası da var ama hiç kullanmadım.
Artık oğlumun burnu tıkanmıyor.
Merhaba,
Ben de aynı nemlendiriciden aldım fakat sorun olduğunu düşünmeye başladım. Takriben 6-7 saatlik çalışmanın ardından nem seviyesi %42'den %46'ya ancak çıktı. Oda çok büyük bir oda değil ve özellikle kapısını kapatarak denedim kalorifer yanarken. Sizinki de böyle mi çalışıyor??
Teşekkür ederim,sevgiler.