Bebek Beslenmesi hangi marka hava nemlendrici

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
selam kızlar,3.5 aylık oğlum var ve kaloriferlerin yanmasıyla burun tıkanıklığı ,öksürük falan başladı.nemlendirici almak istiyorum ama bir türlü hangi marka almalıyım karar veremiyorum.sizlerde uzun süredir kullanıp memnun olanların markalarını ve model isimlerini alabilirmiyim

esim bu konuda cok arastirdi ve en iyilerin soguk hava nemlendiricileri olduguna kanaat getirdi fakat markada henuz bir karar kilmis degiliz.

weewell inkini kullanıyorum çok memnunum hem diğerlerine göre daha ucuz hem ekstra özellikleri var. LCD ekranında sıcaklık ve nemi gösteriyor, istenen nem ve saati ayarlayabiliyorsunuz. O neme ulaşınca duruyor ya da 2 saat diye ayarlanabiliyor. Ses de yapmıyor su haznesi de büyük, etrafı ıslatmıyor. Uzaktan kumandası da var ama hiç kullanmadım.
Artık oğlumun burnu tıkanmıyor.

ben arzumunkini kullanıyorum su haznesi çok geniş nem ayarı var yalnız tek sorun etrafı çok ıslatıyor bunun dışında gayet iyi.

valla bende almak zorundayım, şimdilik ıslak çamaşı ile idare etmeye çalışıyorum.
tavsiyelerinizi bende bekliyorum...

weewell whc710 iyonlu hava nemlendirici asla tavsiye etmiyorum. Suyu akıtıyor, her yer göl oluyor. Su haznesini takıp çıkarması bir dert. Su tersten dolduruluyor. Berbat bir şey.

Son düzenleme:
Ben Premier PRH-5101 kullanıyorum,soğuk hava üflüyor ve çok memnunum.

arkadaşlar, burda (izmirde) bir mağazada chicconun humi 3 buhar makinasını 100tl ye buldum, sizce nasıl bir makina alayımmı? yorumlarınızı bekliyorum...

weewell whc710 iyonlu hava nemlendirici asla tavsiye etmiyorum. Suyu akıtıyor, her yer göl oluyor. Su haznesini takıp çıkarması bir dert. Su tersten dolduruluyor. Berbat bir şey.

Aynı model mi bilmiyorum ama ben hiç öyle sorun yaşamadım. Etrafı ıslatması ürünün sorunu olabilir servisine danış istersen. Ben kolay takıyorum hemen ıturuyor yerine. Tersten doldurulması evet biraz zor ama çok da değil zaten boş olunca hafif oluyor. Ben şahsen çok memnunum

bizde chicconun soğuk hava nemlendiricisin aldık ama ev sobalı olduğu için fazla kullanamıyoruz. bide halıya doğru çevirince koku yapıyor. bizde doğalgz yada kalariferli evde kullanmak için kaldırdık ancak yazın çıkarırım.

bizde bebeğimiz için çok araştırdık weewellde karar kıldık ve çok memnunuz. otomatik nem ayarı olduğu için ayrıca higrometre(nem ölçer) almaya gerek kalmıyor. su haznesi geniş ve uzaktan kumandasının olmasıda avantaj...

kraftı kuullanıyorum çok memnunum hüç ıslaklık olmuyo iyonlu sğuk buharlık tavsiye ederim

Merhaba,
hava nemlendiricisi odayı nemlendireceğine aksine dahada kurutuyomuş ve buda bebeklerin ciğerlerine zarar veriyomuş. makineyi bir yerde görseniz hiçte buhar üflemediğini fark edersiniz. bizim dkktorumuz kesinlikle tavsiye etmedi. bunun yerine kalorifer üzerine su kabı veye ıslak havlu koyun çok daha iyi dedi. kullanan birkaç kişiden daha zararlı olduğunu söylediler. bene almadım bunun üzerine. tabi yinede siz bilirsiniz.

biz bile rahat ettik bebeğimiz için aldık ama bizimde boğazımız kurumaz oldu. makinedende buhar çıkıyor kalorifere havlu koyuyorduk ama hiç faydalı olmuyordu nemlendiriciyi aldık ve rahat ettik bebek olmasa bile kullanılmalı bence..

Merhaba,

Ben de aynı nemlendiriciden aldım fakat sorun olduğunu düşünmeye başladım. Takriben 6-7 saatlik çalışmanın ardından nem seviyesi %42'den %46'ya ancak çıktı. Oda çok büyük bir oda değil ve özellikle kapısını kapatarak denedim kalorifer yanarken. Sizinki de böyle mi çalışıyor??
Teşekkür ederim,sevgiler.

bizimkinin 3 kademeli üfleme özelliği var sizinkide öyleyse eğer üflemesi en az olanla çalışıyordur belki biz en üst seviyeye ayarladığımızda çok güzel nemlendiriyor.

Biz de düşünüyoruz ama zararlı diyenler de var, ne yapsak ki. Kutu kutu su koydum, havlu da koyuyorum, hiç faydası olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…