Bebek Beslenmesi hangi marka hava nemlendrici

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba

Buhar makinası çok faydalı..Bebek ve çocuk nezle olup veya sadece burnu tıkandığında buhar makinesini açıyorum sabaha kadar rahat uyuyor hem de böyle durumlarda antibiyotik kullanımını azaltmış oluyorum..Sıcak buhar değil soğuk buhar olmalı..Hata bazen burun spreyine bile ihtiyaç duymadım..

Bu sayede ilk çocuğumu çok sağlıklı büyüttüm size de tavsiye ederim..ilk buhar makinemin markasını hatırlamıyorum ama şimdi chicco iyonlu buhar makinesi kullanıyorum..Bilgilendireyim dedim..Çünkü ortalıkta çok yanlış düşünceler var..Linkini bile attım..:))

Salk Hijyen rnleri | Chicco yonlu Souk Buhar Makinesi, | chicco buhar makinesi,chicco iyonlu buhar makinesi,buhar makinesi,iyonlu buhar makinesi, | 139,95 TL

bizim doktorumuz önerdi,bende sıkıntı çekiyordumkışın kaloriferlerde suluk olmasına karşı hatta yattığım odada 2 suluk var yinede faydası yok.premier prh-5101 aldım ama hiç memnun değilim nem seviyesi hiç yükselmiyo hemde sesli çalışıyo keşke almasaydım.

evet bende kızım dogdugundan beri chicco kullanıyoruz çok iyi tavsiye eerim

Merhaba,

Ben de aynı nemlendiriciden aldım fakat sorun olduğunu düşünmeye başladım. Takriben 6-7 saatlik çalışmanın ardından nem seviyesi %42'den %46'ya ancak çıktı. Oda çok büyük bir oda değil ve özellikle kapısını kapatarak denedim kalorifer yanarken. Sizinki de böyle mi çalışıyor??
Teşekkür ederim,sevgiler.

Evet nem oranı çok artmıyor. Normal olan bu mu bilmiyorum başka denemedim. Heralde odadaki nemi artırmak kolay olmuyor diye düşünmüştüm.
Bu arada bir arkadaş "dikkat ederseniz hiç buhar çıkmadığını görürsünüz" demiş. Tam tersine baca gibi tütüyor, bazen elimi tutuyorum çıkış noktasına elim nemleniyor.
Bir de ben hep kaynamış su koyuyorum mikrop yaymasın diye.

Arkadaşlar bende chicco kullanıyorum siz ne kadar süre ile kullanıyorsunuz?Ben 1saatlik periyotlarla ara ara çalıştırıyorum sabaha kadar bırakmıyorum fazla nemlenir ortam oda bizi hasta eder belki diye.Bir de odalarınızda nem ölçer bulunduruyor musunuz?Bulunduruyorsanız öneriniz nedir nem ölçer için?

Evet nem oranı çok artmıyor. Normal olan bu mu bilmiyorum başka denemedim. Heralde odadaki nemi artırmak kolay olmuyor diye düşünmüştüm.
Bu arada bir arkadaş "dikkat ederseniz hiç buhar çıkmadığını görürsünüz" demiş. Tam tersine baca gibi tütüyor, bazen elimi tutuyorum çıkış noktasına elim nemleniyor.
Bir de ben hep kaynamış su koyuyorum mikrop yaymasın diye.

Merhaba, ben makinayı kullanmaya başladıkça dilini de çözmüş bulunuyorum. Örneğin odada %60 neme ihtiyacınız var ise ve makina mevcut nemi %50 gösteriyorsa 1. kademede çalışıyor. Eğer mevcut nem oranı ile istenen nem oranının arasının açarsanız (15 birim kadar) daha hızlı nemlendiriyor. Ben şimdi hep %70 nem oranına ayarlıyorum daha hızlı nemleniyor oda. Zaten gerisini kendisi ayarlıyor. Bir de sanırım makinanın akşı kullandıkça çalışmaya başlıyor :))))
Hastaneden çıkmadan doktorumuz da odanın nemini %70 te tutmamınızı söyledi ama nem arttıkça sıcaklık da arttığı için ben öyle yapamıyorum. Daha azı da yetiyor şimdilik...
Matematik problemine döndürdüm ama sanırım anlaşılıyor arkadaşlar.. :)))
Herkese sevgiler..

arkadaşlar ben de chicco nun iyonlu soğuk buhar makinasından aldım iki gün önce. görünürde buhar çıkışı gayet iyi ama sanki hiç nemli diil gibi sanki kupkuru duman çıkarıyor. elimi üstüne tutunca da nemlenme falan olmuyor.. :KK43: ben de herhangi bi nem hissetmiyorum açıkçası..

acaba herkesin ki böyle mi?? kullanan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim..

merhaba, makinanız ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Çaydanlıktan çıkan sıcak buhar gibi bir nem bekliyorsanız zaten öyle olmaması gerekiyor bildiğim kadarı ile... merak etmeyin. Eğer öyle olsaydı çok bunaltıcı olurdu. Benimki We..... vw aynı şekilde.

Sorununuzu şimdi okudum ve bende denedim ama elim nemlendi öyle kuru kalmadı sizin hiç mi nemlenme olmuyor?Aynı makineyi kullanıyoruz bu arada.Bende size ve ürün kullanıcılarına bişi sorayım nem ölçer aldınız mı?Aldıysanız tavsiyeniz nedir?Bir de buhar makinenizi ne kdr süre ile çalıştırıyorsunuz?

selam
bu sorumu başka link de açmıştım ama cevap veren olmayınca bir de burda deneyim dedm, umarım cevap veren olur:KK37:
arkadaşlar buhar makinesi almam gerekiyor, net den araştırma yaptım kraft hem fiyat olarak hem özellik bakımından hoşuma gitti, aranızda kullanan varmı?

tavsiye eder misiniz? lütfen acil cevap, biran önce almam gerekiyor

önerilerinizi bekliyorum

Özellikler :
Ürünün Adı : İyonlaştırma Fonksiyonlu Ultrasonik Nemlendirici
Markası : KRAFT
Üretim Yeri : PRC
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0 +
Özellikleri :

İyonlaştırma Fonksiyonlu Ultrasonik Nemlendirici
Soğuk buhar makinesi olduğu için yanığa neden olmaz.
Tek tuşla devreye giren İyonlaştırma fonksiyonu bulunur.
0,05 ppm `den düşük Ozon üretimiyle son derece güvenlidir.
Ultra sessiz çalışma teknolojisi ile bebeğinizin rahat uyumasını sağlar.
Ortam sıcaklığını ve nemini ölçerek istediğiniz oranda nemlilik sağlar.
Su haznesi boşaldığında, hazne yerinden oynadığında veya devrilme halinde otomatik kapanma özelliği
360 derece dönebilen buğu çıkış ağzı
Renkli LED ışıklar
Ortam sıcaklığını, ortam nem düzeyini ve tercih edilen nem oranını gösteren LED ekran
İyonlaştırma Fonksiyonun Faydaları:
Negatif iyonlar çıkararak ortam havasını temizler
Negatif iyonlar hava kirliliğine neden olan toz zerrelerini, havadaki bakterileri, mikropları, tozları, alerjik maddeleri ve küfleri azaltarak havanın kalitesini arttırır.
Ayrıca ruh sağlığını iyileştirir,
Sinirliliği azaltır,
Enerjiyi arttırır,
Depresyonu azaltır,
Uykuyu düzenler,
Soluk almayı kolaylaştırır.
Taşıma Kapasitesi : 2 lt
Kullanım Amacı ve Faydası :
Ortamın nemini arttırarak sağlıklı bazı solunum yolları sorunlarını engeller.
Negatif iyon üreterek havadaki oksijeni canlandırır ve havada uçuşan partikülleri (toz, bakteri, ev akarları gibi) nötralize ederek genel anlamda hava temizliğine yardımcı olur.
Temizlenme Özellikleri :
Ilık su ve yumuşak bir bez ile temizleyebilirsiniz.
Garanti Süresi : 2 yıl

Negatif iyonlar hava kirliliğine neden olan toz zerrelerini, havadaki bakterileri, mikropları, tozları, alerjik maddeleri ve küfleri azaltarak havanın kalitesini arttırır.
Sinirliliği azaltır,
Enerjiyi arttırır,
Depresyonu azaltır,
Uykuyu düzenler,

ben arzum bebbe iyonizerli aldım çok memnunum... fiyatıda cok ucuk kacık degildi..

selam
bu sorumu başka link de açmıştım ama cevap veren olmayınca bir de burda deneyim dedm, umarım cevap veren olur:KK37:
arkadaşlar buhar makinesi almam gerekiyor, net den araştırma yaptım kraft hem fiyat olarak hem özellik bakımından hoşuma gitti, aranızda kullanan varmı?

tavsiye eder misiniz? lütfen acil cevap, biran önce almam gerekiyor

önerilerinizi bekliyorum

Özellikler :
Ürünün Adı : İyonlaştırma Fonksiyonlu Ultrasonik Nemlendirici
Markası : KRAFT
Üretim Yeri : PRC
Kalite Belgeleri : CE
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0 +
Özellikleri :

İyonlaştırma Fonksiyonlu Ultrasonik Nemlendirici
Soğuk buhar makinesi olduğu için yanığa neden olmaz.
Tek tuşla devreye giren İyonlaştırma fonksiyonu bulunur.
0,05 ppm `den düşük Ozon üretimiyle son derece güvenlidir.
Ultra sessiz çalışma teknolojisi ile bebeğinizin rahat uyumasını sağlar.
Ortam sıcaklığını ve nemini ölçerek istediğiniz oranda nemlilik sağlar.
Su haznesi boşaldığında, hazne yerinden oynadığında veya devrilme halinde otomatik kapanma özelliği
360 derece dönebilen buğu çıkış ağzı
Renkli LED ışıklar
Ortam sıcaklığını, ortam nem düzeyini ve tercih edilen nem oranını gösteren LED ekran
Sinirliliği azaltır,
Enerjiyi arttırır,
Depresyonu azaltır,
Uykuyu düzenler,
Taşıma Kapasitesi : 2 lt
Kullanım Amacı ve Faydası :
Ortamın nemini arttırarak sağlıklı bazı solunum yolları sorunlarını engeller.
Negatif iyon üreterek havadaki oksijeni canlandırır ve havada uçuşan partikülleri (toz, bakteri, ev akarları gibi) nötralize ederek genel anlamda hava temizliğine yardımcı olur.
Temizlenme Özellikleri :
Ilık su ve yumuşak bir bez ile temizleyebilirsiniz.
Garanti Süresi : 2 yıl

Sinirliliği azaltır,
Enerjiyi arttırır,
Depresyonu azaltır,
Uykuyu düzenler,

cnm ben kullanıyorum gayet memnunum sadece benim altından su akıtyo o nedendir bilmem piyasa tl 135 tl civarında .Ama annem tasfiye nedeniyle kapana bi mağazadan bilinçsiz bir şekilde 5tlye almış. inanamadım valla netten araştırdım fiyatını ve şok oldum . işte şimdi dediğim gibi sadece su akıtıyo nadiren de olsa ama memnunum .. tavsiye ederim.

Bende arzum bebbe aldım memnunum gece lambası özelliğide var iyonizerli yani hava temmizleme özelliği var tavsiye ederim.fiyatıda normal.

konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama yine de hava nemlendiricilerle ilgili her konuya aşağıdaki notu eklemek istiyorum. iyonizerli hava nemlendiriciler sıklıkla önerilip reklam edilmekle ve belki havadaki toz kir vb. maddeleri azaltmakla beraber sağlığımız açısından aynı derecede zararlı görünüyor ve biz bu nedenle iyonlaştırma özelliği olan makinelerden almayacağız.
sadece ultrasonik yöntemle su modeküllerini koparan makineleri tercih etmenizi öneririm.
iyonlaştırma özelliği olanlar suyun içindeki kireç klor gibi maddelere de etki edebiliyormuş.
dileyenlere bazı makaleler iletebilirim.

.:TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi:.

"Sayın editör.Soruma geçmeden önce çalışmalarınızda başarı dileklerimi iletmek istiyorum. Sormak istediğim husus ise daha önce bir okurun sizlere yönelttiği soğuk buhar cihazları ile ilgili. Orada Murat bey cihazın çalışma presibi ile ilgilenmiş.Ben de bir firmanın ürettiği ultrasonic bir ürünü satın aldım. Ancak bir konu beni rahatsız etmekte. Şöyle ki cihaz sizin cevabınızda okuduğum kadarı ile yüksek frekanslı ses dalgaları ile çalışmakta. Satıcıları ise cihazın üzerinde sizin bahsettiğiniz ultrasonic ibaresi bulunduğu halde, suyu iyonlarına ayırarak buharlaştırdığını söylemekteler. Eğer soğuk buhar cihazları bu şekilde iyon ayrıştırması yapıyorlar ise, sağlık için zararları var mıdır? Yani havaya oksijenle birlikte hidrojeni de veriyor olmalılar. İşte bu noktada direk solumada beyin hücrelerine zarar verdiği söylenen hidrojenin solunması doğru mudur?Bu cihazların (ultrasonic olanlar için) çalışma prensibinde iyon ayrıştırmaları söz konusu mudur? Piyasada bebek odalarına kadar hedef seçilerek satılan bu ürünlerin gerçekte çalışma prensipleri ve sağlık için ne derece zarar veya yarar sağladığına dair bilimsel bir açıklama satıcıları tarafından yapılamamaktadır.Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.(Ferhan Şekeröz)

Sayın Şekeröz:

Suda iyonlaşma, su moleküllerinin hidrojen ve hidroksil iyonlarına ayrışması şeklinde olur (H[SUB]2[/SUB]O → H[SUP]+[/SUP] + OH[SUP]-[/SUP]).Her su örneğinde bir miktar ayrışma vardır. Çünkü su molekülleriyle iyonları,karşılıklı bir kimyasal denge halindedir.Denge halindeki iyon konsantrasyonları, ‘ayrışma sabiti’ (K[SUB]SU[/SUB]) tarafından belirlenir. (25 °C’de, K[SUB]SU[/SUB]=1.011×10[SUP]−14[/SUP] M²) Nitekim, "suyun pH’ı" diye; hidrojen iyonunun konsantrasyonunun, yani bir santimetreküpteki sayısal oranının logaritmasının negatifine denir (pH=-log10[H[SUP]+[/SUP]]) ve pH değeri, suyun asitliğinin bir ölçüsünü oluşturur. Halbuki buharlaşma, ayrışmadan farklı bir olgu; su moleküllerinin, aralarındaki bağları kopartıp gaz haline geçmesi olgusu. Sesüstü dalgaların (‘ultrason&#8217:KK66: yaptığı; bir suyun bünyesindeki su moleküllerini mekanik olarak sarsarak, moleküllerden bazılarını veya molekül gruplarını suyun bünyesinden kopartıp, havaya karışmalarını sağlamaktır. Bu süreç; suyun kaynaması sırasında olduğu gibi, moleküllerin ısıl kinetik enerjilerinden kaynaklanıyor olmadığı için; 100 °C’nin altında gerçekleşir. Havaya karışan buhar, nem, ya da sis, bu yüzden serindir. Bu süreçte suyun; hidroliz olgusunda olduğu gibi, hidrojen ve oksijen elementlerine ayrışması söz konusu değildir. Dolayısıyla, endişelenmenize gerek yok. Size yanlış bilgi vermişler. Bir satıcının sattığı ürün hakkında, en azından tüketicinin aklına gelebilecek olan teknik sorulara sağlıklı yanıtları verebilecek bilgi donanımına sahip olmaması, merakının ve işine karşı olan ilgisinin azlığının; onu hiç değilse asgari bilgilerle donatmaya yönelik bir ‘meslek içi eğitim kursu’ndan geçirilmemiş olması da, çalıştığı şirketin etkinlik gösterdiği alanda kalıcı olma niyetinin zayıflığının göstergesi olsa gerek.

Saygılarımla
Vural Altın

X