Bebek Beslenmesi hangi mama tatlii

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nihangu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
251
362
33
34
Benim oglumm 3 aylik ama mama begendiremiyorum. Tadi tatli olan mama biliyor musunz, sma ve aptamili begenmedi

onların damak tadı bizim gibi değil.. kızımın bayılarak içtiği mamanın tadına bakmıştım korkunç bişeydi :)
her bebek farklı mamayı beğenebiliyor deneyerek bulacaksın..
ben organik olduğu için ve zamanında ben de onu içtiğimden :) hipp kullandım mesela..

Canm benm oğluma aptamil kullandik biberonu hep yarim kaliyodu bebelaci sevdi bi dene istersen

Bebelac da yemiyor yeni denedim. Sirayla bakicam hipp ve aptamil in istahsiz bebekler icin olani varmis bunlari da yemezse ne yapicam bilmiyorum

Aptamil, bebelac, hipp, denedim yok istahi kesildi iyice ne vericegimi sasirsim

Bebegınıze sımılac deneyebılırsınız tatlıya alıştırmak tan ziyade market ırunu mamazlar yerine eger maddı durumunuz müşaitse eczanelerde bulabılecegınız mamalar kullanabılırsınız en ıyı bılgıyı doktorunuz verecektır bu arada hem sızi hemde mama veriyorsanız asırı doyuyor da olabılır emzırmeden once 2 veya 3 saatte bır 90veya 120 ml mama yapıp vermeyı deneyebılırsınız

bence hazır mamalar yerine kendiniz yapın ve bebeğinizi boşu boşuna şişirmeyin. ev yapımı çok güzel doğal mama tarifi var neden hazır alıyorsunuz :(

Benim oglumm 3 aylik ama mama begendiremiyorum. Tadi tatli olan mama biliyor musunz, sma ve aptamili begenmedi
Evolvia yı deneyin bi benim kızım doğduğundan beri onu yiyor ve çok seviyor .hangi doktora sorduysam evolvia yı güzel ve en sütüne en yakın mama dedi. Yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum.

Back
X