çünki elimdeki mevcut mamalar bunlardı kolay bulabileceğim mamalarda bunlardı bıde smılac kabız yapmıstıBurda neden siMilac yok
canım evolvıa aldım bugun kilo alımı nasıl o mama da bebişininEvolvia ve similac anne sütüne en yakın mamalar. Ben similacta kabızlık yaşadım ama evolviaya ne kusma ne de kabızlık olmadı.
Aptamil ve bebelacı tavsiye etmedi doktor katkı maddesi içerdiği için.
Merhaba, kilo alımı ilk 3 ay 1 kilo sormasında da 700-800 gramcanım evolvıa aldım bugun kilo alımı nasıl o mama da bebişinin
ben keçi sütüne başladım artık golden goatı 3 ay kullandık sonra beyenmedi beyefendi evolviaya geçtimkesinlikle golden goat derim sma gold kabız ve gaz yaptı ama bu keçi sütlü mamaya bayıldık üstelik gazımızda bitti
evet çok memnun kaldım içinde balık yağıda var biraz balık gibi kokuyor ama harbi güzel mama golden goat da çok guzeldi ama oğlum sıkıldı ondan ayrıca madodan keçi sütü alıp onuda veriyorum bebeğime,Şimdilik kızım içiyor bakalım. Umarım hep devam ederiz. Evolvia nasıl peki nemnun kaldınızmı?
tatlıdamı sevmıyorBir cok mama denedim hic birini istemedi isin kotusu ek besinde almiyor suan kizim 10 aylik sadece anne sutuyle duruyo insallah doyuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?