• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi mama anket

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hangi mama besleyici ve kabız ishal gıbı problem cıkartmıyor

• aptamil

OY: 4 13,8%
  • sma gold

OY: 10 34,5%
  • bebelac

OY: 10 34,5%
  • golden goat

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
golden goat kullanıyorum çok memnunum fakat bulmak bıraz zor ınternettede cok pahalıya gelıyor diğer mamalar kabız yaptı ama bebelac öneren çok bi anket yapmak istedim:KK46:

Benim doktorum bebelac önermisti çokta ii geldi oğluma aptamil ishal yapmıştı

Evolvia ve similac anne sütüne en yakın mamalar. Ben similacta kabızlık yaşadım ama evolviaya ne kusma ne de kabızlık olmadı.
Aptamil ve bebelacı tavsiye etmedi doktor katkı maddesi içerdiği için.

Evolvia ve similac anne sütüne en yakın mamalar. Ben similacta kabızlık yaşadım ama evolviaya ne kusma ne de kabızlık olmadı.
Aptamil ve bebelacı tavsiye etmedi doktor katkı maddesi içerdiği için.
canım evolvıa aldım bugun kilo alımı nasıl o mama da bebişinin

aptamil kabız yaptı
hero baby sevmedi
bebelac çok iyi geldi alerjisi olmasına ragmen kızıma dokunmadı

kesinlikle golden goat derim sma gold kabız ve gaz yaptı ama bu keçi sütlü mamaya bayıldık üstelik gazımızda bitti

kesinlikle golden goat derim sma gold kabız ve gaz yaptı ama bu keçi sütlü mamaya bayıldık üstelik gazımızda bitti
ben keçi sütüne başladım artık golden goatı 3 ay kullandık sonra beyenmedi beyefendi evolviaya geçtim

Şimdilik kızım içiyor bakalım. Umarım hep devam ederiz. Evolvia nasıl peki nemnun kaldınızmı?

Şimdilik kızım içiyor bakalım. Umarım hep devam ederiz. Evolvia nasıl peki nemnun kaldınızmı?
evet çok memnun kaldım içinde balık yağıda var biraz balık gibi kokuyor ama harbi güzel mama golden goat da çok guzeldi ama oğlum sıkıldı ondan ayrıca madodan keçi sütü alıp onuda veriyorum bebeğime,

Bir cok mama denedim hic birini istemedi isin kotusu ek besinde almiyor suan kizim 10 aylik sadece anne sutuyle duruyo insallah doyuyodur:(

Bence denemekten vazgeçmeyin ek gıda alıyordur değilmi 10 aylık olmuş çünkü maşallahh.. Biberonla içmeyi istemiyor olabilir. Biz yiğenimde kaşıkla vermiştik içmişti.

Aptamil kullanmıstım ama ıkıncıde hipp düşünüyorum çok daha iyi olduğunu duydum.eczacilarda öyle dedi.en iyisi anne sütü ama kızımda olmadi sütüm malesef:-(

Back