• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi maay almalym

arkadaşlar benimki aşağıda resmi olan
opzt2219ceqi4.jpg

özellikleri:
10 ısı seviyesi var--36 ytl fiyatı
85 watt
seramik kaplı
en fazla bir dakikada ısınıyor---8 yada 10 sn tutuunca saç kıvrılyor

ben bide saç düzleştiricisini aldım bugün migrosta 39 ytl idi . barun falanda denedim ben babyliss en güzeli

buda saç düzleştrici

sgbast25creij3.jpg

Arkadaşlar bende saç maşasına kafayı fena taktım bu aralar...geçenlerde doğumgünüm için arkadaşımın maşasını kullandım hem denemek için nasıl yapıyo diye...Babyliss'in bu pembe maşası gerçekten harika kesinlikle en yakın zamanda alıcam.Ayrıca benim saçlarım kaynak yanımdada sprey olmamasına rağmen o Ağustos sıcağında bile hiç bozulmadı saçlarım, ertesi gün bile çok rahat kullandım...bende almagester arkadaşıma katılıyorum. En yakın zamanda bu maşayı alıcam herkese de tavsiye ediyorum.a.s

bende braunun maşasını istiyorum nekadara aldın canım pahalı galiba brz o CADIARZU

ben 129 ytlye aldım 2 ay önce ama düştü sanırım 75-100 arası sanırım pek bilgim yok ama gerçekten paraya degiyor zaten braun olsa düzleştiricide olsa epilatörde yada vs vs 1 numara !!kaydirigubbakcemile5

ben 129 ytlye aldım 2 ay önce ama düştü sanırım 75-100 arası sanırım pek bilgim yok ama gerçekten paraya degiyor zaten braun olsa düzleştiricide olsa epilatörde yada vs vs 1 numara !!kaydirigubbakcemile5

evet cnm haklısın bende braundan memnunum diye maşasınıda istiyorum en kısa zamanda alıcm kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar bu konuyu açtım ama hala bir maşa alamadım düzleştiricim var ama saçlarım çok kabarık oldugu için saatler sürüyor acaba maşayıda yapamam öyle olurmu diye kararsız kalıyorum oldum olası saçlarımla başım dertte şöyle kolay şekillendiremedim o yüzden alıyorum şekillendiriciler bir tarafta kalıyor o yüzden kararsızım.böyle saçları benim gibi kalın ve kaparık olupta kullanan memnun kalan varmı acaba?

canım normalde benimde saçımı yıkadıgımda saçım çok kabarır ama braunun ec1 modelince ions etkisi var yani sacını kabartmıyo hem düzleştirip hem bukle oluomuş gibi düşün ben çok memnunum valla :lepi:
diğer modellerini bilmiyorum..

canım normalde benimde saçımı yıkadıgımda saçım çok kabarır ama braunun ec1 modelince ions etkisi var yani sacını kabartmıyo hem düzleştirip hem bukle oluomuş gibi düşün ben çok memnunum valla :lepi:
diğer modellerini bilmiyorum..

cnm bende barun ec1 almayı düşünüyorum senin saçların uzunmu acaba banada olur mu saçlarım omuzlarımmmdaaa kalın telli ve gürrr ne dersin???yardımmm pleaseeee

arkadaşlar bende maşa almak istiyorum.. birçok kişi babyliss diyor.. benim saçlarımda ince telli kolay şekil almaz ve düz olduğu için maşa olmaz belki diye korkuyorum.. ama almakta istiyorum.. hangilerini tavsiye edersiniz.. lütfen yardım....

acaba braun mu alsam yoksa diğer maşaları mı saçlarım belime kadar geliyor ve kalın telli bozulur diye korkuyorum hanımın çifliğinde ki güllünün saçları gibi istiyorum nsl yapacağım ki maşayla olurmu acaba:kedi:

remington cis25 çok iyi görünüyo ama 180 dereceye kadar ısınıyomuş yeterli olur mu ki bende hem iyon özelliği olan hemde teflon yada semarik olanlardan istiyorum 25 yada daha büyük

Son düzenleme:
kuaför malzemesi satan sitelerde wigo diye bir maşa markası var 210 dereceye kadar ısınıyormuş yani standartlara göre yuksek 10-13-16-19 ve 25 mm olanlarını satan siteler var bunu yada remington cis25 alıcam ben

Son düzenleme:
maşa kullanan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak, benim saçım omuzlarımda, maşa almak istiyorum ama hani böyle hediye paketlerine sarılaran pembe şeyleri makasla çekersin de kıvırcık olur ya işte öyle birşey istemiyorum ben S şeklinde yapsın istiyorum. fotoğraflara baktım bazı maşalar öyle tarif ettiğim gibi yapmış, saçı sarma şekliyle mi alakalı bilmiyorum ama S şeklinde sık dalga yapan bir maşa önerirseniz süper olur kaydirigubbakcemile5

benim aldığım maşa tam istediğin gibi yapıyo sanırım.
aslında sarma şekline bağlı,
sarıp saçını biraz çekersen daha açık oluyo,köpüklede şekli sabitliyebilirsin..

aa gerçekten mi o zaman senin maşandan alıcam en kısa zamanda teşkür ettim hihoyyyt

REMINGTON - Cİ76 PRO SPİRAL 19MM BUKLE yaben bu modelden almak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen yarın alıcamm ben sacım çok kalın telli olurmu acaba

bende babyliss var benimde sacım baya bi kalın teLLi ve de gür..gayet iyi tutuyor ben tavsiye ederim..200 derece ısınıyor..yaparken cok bekletmenize de gerek kalmıyor :)

Back