• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangi maay almalym

kesınlıkle remıgton alın derım sıze ben o kadar memnunumkı
kısa surede cok profosyonel bı sacınız oluyor:))
ben remıgtonumu 30 ytl gıbı bı fıyata aldım rusyadan ama:)))

evet remington ve babyliss en iyisiymiş. bende 20 küsür gibi bişeye almıştım indirim vardı. babyliss aldım ben ama kararsız kalmıştım remington ile.kaydirigubbakcemile2

:uhm:dün bir araştırma yaptım babyliss 39 ytl seramik yazıyor ama her yeri çelik o saçı yakmazmı.remington 80 ytl güzeldi ama pahalı geldi,hani hala bir maşa bulamadım..

hayır canım gerçekten çok güzel ama git bi bak istersen. ben tüm kuaförlerden babyliss ve bide remington duydum. kararsız kalmıştım babyliss aldım. istersen bi git orda bak nasıl ısınıyor falan.kaydirigubbakcemile2 benim aldığımın 10 kademe ısı ayarı var ona gire ayarlayabiliyosun.

hayır canım gerçekten çok güzel ama git bi bak istersen. ben tüm kuaförlerden babyliss ve bide remington duydum. kararsız kalmıştım babyliss aldım. istersen bi git orda bak nasıl ısınıyor falan.kaydirigubbakcemile2 benim aldığımın 10 kademe ısı ayarı var ona gire ayarlayabiliyosun.

kuaförlerde hep tanımadığım markalar kullanıyolar genelde kuaförlerin kullandığı ve çok pahalı bende remington veye babyliss istiyorum ama kullanan arkadaşlar 20-30 arası fiyatlar söylüyorlar ben dün 39 babyliss buldum ama her yeri metaldi güvenemedim remingtonda 80 e buldum oda biraz pahalı geldi..CADIARZU

kıslaarr bende maşa almak istiyorum ama şimdi kararsız kaldım braun mu babyliss mi:S ALMAGESTER06 senin maşanın wattı kaç canım_? şuanda sanırım babyliss daha çok tercih edilio..kafam karıştı:S

arkadaşlar benimki aşağıda resmi olan
opzt2219ceqi4.jpg

özellikleri:
10 ısı seviyesi var--36 ytl fiyatı
85 watt
seramik kaplı
en fazla bir dakikada ısınıyor---8 yada 10 sn tutuunca saç kıvrılyor

ben bide saç düzleştiricisini aldım bugün migrosta 39 ytl idi . barun falanda denedim ben babyliss en güzeli

buda saç düzleştrici

sgbast25creij3.jpg

opzt2219ceqi4.jpg

özellikleri:
85 watt
seramik kaplı

ben bide saç düzleştiricisini aldım bugün migrosta 39 ytl idi . barun falanda denedim ben babyliss en güzeli

buda saç düzleştrici

sgbast25creij3.jpg
arkadaşım bilgilerin için çok teşekkür ederim ben bunun aynısını migrosda gördüm ama maşa metal gibi geldi saçımı yakar diye korktum saçında yanma falan yapmıyormu 39 ytl idi benim saçlarım çok zor şekil alır birde saçım omuzda sence işimi görürmü nedersin eğer iyi diyorsan bunu alacağım ayrıca rengide çok hoşuma gitti çok şirin...:lepi:

arkadaşım bilgilerin için çok teşekkür ederim ben bunun aynısını migrosda gördüm ama maşa metal gibi geldi saçımı yakar diye korktum saçında yanma falan yapmıyormu 39 ytl idi benim saçlarım çok zor şekil alır birde saçım omuzda sence işimi görürmü nedersin eğer iyi diyorsan bunu alacağım ayrıca rengide çok hoşuma gitti çok şirin...:lepi:

yok güzelim metal değil kesinlikle. benim eskisi phlips olan metaldi ama bu zaten dokununca yüzeyi farklı. zaten üstünde de ceramic yazıyo. bende yanma yapmadı ki saçlarım baya ince tellidir. maşa boy saçta işe yarar kısa bile olsa.beyaz ve ısı ayarı var ısı ayarı olan yerleri pembe falan. ben çok memnunum.mesela orda migrosta bunun düzleştirciside var, ceramic, onu aç ve yüzeyine dokun maşanın yüzeyi ile aynıdır. o zaman farkedeceksin.gördüğün kesinlikle buysa al derim ben inanılmaz memnunum.ha bide çapı için üzerinde 19 mm yazıyor benimkinin.ona da bi dikkat et çünkü çok ince maşa işe yaramaz.hihoyyyt

teşekkürler canım saç boyum zaten ebru gündeşinki kadarve beni ona çok benzetirler yani tam güzel örnek oldu gördüğüm seninkinin aynıydı ve 19 mm çapındaydı ceramic yazıyordu.onu alırım ozaman bakalım birde becere bilmek var umarım beceririm saçım çok sık ve gür.

teşekkürler canım saç boyum zaten ebru gündeşinki kadarve beni ona çok benzetirler yani tam güzel örnek oldu gördüğüm seninkinin aynıydı ve 19 mm çapındaydı ceramic yazıyordu.onu alırım ozaman bakalım birde becere bilmek var umarım beceririm saçım çok sık ve gür.

canım bunu ben yazdım arkadaşımın ismi açıkmış karışıklık oldu...

Canım bende geçen ay aldım saç maşamı. Benim bütün saç ürünlerim babyliss'tir. Çünkü çok memnunum. Maşamıda 69 ytl'ye seramik 25 mm kalınlıkta olandan aldım. Saçımı en ufak yakmadı. Isı ayarı var lcd ekranı var. Kaç derece olduğunu gösteriyor. Isı ayarı 200 dereceye kadar çıkıyor. Ben çok memnun kaldım. Ama yinede sen bilirsin.

ben bugun babyliss 19mm masa aldım 79ytlye ama almadan once bı baska magazada bunun bı kalın boyunu denedım .. acaba 19mm yı dgstrsem mı dgstrmsm mı bılmıorum lutfen bı fıkır verın cunku cok ınce yapmasından korkuorum ve kutusunu bıle acmadım daha :S
bı de sacımda dogal dalgalar olmasını ıstıorum

ben bugun babyliss 19mm masa aldım 79ytlye ama almadan once bı baska magazada bunun bı kalın boyunu denedım .. acaba 19mm yı dgstrsem mı dgstrmsm mı bılmıorum lutfen bı fıkır verın cunku cok ınce yapmasından korkuorum ve kutusunu bıle acmadım daha :S

cnm saçını istediğin kadr alırsın ne çok ince olur ne cok kalın kendin belirlersin

hihoyyyt
opzt2219ceqi4.jpg

özellikleri:
85 watt
seramik kaplı

buda saç düzleştrici

sgbast25creij3.jpg

canm çok tşk ederimm.. sana güweniorum babyliss almaya karar werdimm

canım sen çok pahalı almışsın ben aynısını migrostan 39 ytl ye buldum....

canım belkide babyliss in başka bi modelini almıştır. ben alırken de vardı daha pahalıları. onların başka özellikleride oluyor. işte ısı ayarı farklıdır yada watt ı yüksektirkaydirigubbakcemile5

canım 19 mm çok idealdir. çok kalınlarını bz kullanamıyoruz yada tam olarak şekil veremiyoruz. biraz kalın alırsın ve daha az tutarsın saçında maşayı daha az kıvırcık olur. bide bittikten sonra zaten sönükleşir. güle güle kullankaydirigubbakcemile2

Back