Saç Şekillendiriciler Hangi maay almalym

evet canım gercekten de hıc bısı fark etmıyo ..
yanlız o kadar memnum kaldım kı !
normalde press yaptıgım sacıma uyguladım ve saclarım yumusacık oldu ..
tarakla da ustunden gecınce saclarım cok dogal oldu =)
cıdden babyliss aşmış :teytey::dance:

canım peki bukleleri yaptıktan sonra hangi spreyi sıkıyorsun?

kızlar ya bende onu soracaktım bende remington var metal uçlu bi işe yaramıyor yaptıktan 1 saat sonra kayboluyor...seramik uclu maşalar mı iyi ???uygun fiyata tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı ?????

ben su resmi olan babyliss masayı aldım bugün.. üzerinde dereceleri yok fakat on kademe ısı ayarı var.. 7de filan denedim kılawuzunda 5-8 sanie yeterli diyor fakat ben o kadar yapınca sadece c kısımlar bukle bukle oldu..aslında hoş ve doal oldu ama gerisini nası yapıcam bilmiorum..bi de ilk kez masa kullancam o yüzden becerememiş olabilirim..fiyatına gelince carrefourda 29.90 dı:)

kızlar ya bende onu soracaktım bende remington var metal uçlu bi işe yaramıyor yaptıktan 1 saat sonra kayboluyor...seramik uclu maşalar mı iyi ???uygun fiyata tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı ?????

kesinlikle seramik olandan al canım değilse saçın mahvolur. ve resmi olan maşa işini görür bence. çünkü benim saçımı tuttuysa herkesin tutar valla. benim saçım bebek saçı gibi ne şekilli fön ne bugudi falan bişey tutmaz. bunla yapıyorum valla çokk güzel oluyor.kaydirigubbakcemile5

resimdeki maşayı kullanan arkadaslar, kac sanie bekletiyorsunuz bu maşayı saçınızda ve hangi ısı ayarında? sadece uclarını kıvırabildim ben ve sanki bozuluyor hemen,jöle yada krem tarzı bişey mi sürüyorsunuz yapmadan önce?? şimdiden tesekkür ederim

ben aldım philipsin ama pişmanım çünki tek başıma beceremiyorum çok zor yaaaa

ben braunun düzleştiricisini kullanıyorum taksitler bi bitsin maşasınıda alıcam inşallah çok memnunum çünkü ama düz düz insan sıkılıyo :)

arkadaslar bahsedilen masayı aldım ama bi türlü yaptıklarım düzgün durmuyo bozuluyo düşüyo hemen.sac spreyi de sıkmayı denedim yine bozuldu..acaba az mı tutuyorum masayı sacımda? yanar diye korkuyorum da..acaba nerde hata yapıorum????

ben bu maşadan almak istiyorum iyi olduğunu söylüyorlar bilen varmı?
Remington CIS25 Professional Saç Maşası Kuru/Yıpranmış
• 25 mm dijital maşa
• Özel seramik, elmas ve Teflon® kaplama:
• Plaka kaplamasında ömür boyu garanti
• Geliştirilmiş eşit yüksek ısı dağılımı & azaltılmış sıcak noktalar
• 70%’e kadar daha fazla yumuşaklık ve kayganlık
• Buharlı ya da buharsız kullanım
• Saçınızdaki nem seviyesini yeniden dengeleyen hidrasyon sistemi
• Anlık buhar düğmesi
• Saç tipinize özel LCD göstergeli Dijital değişken ısı kontrolü
• Fast heat-up – ready in 60 seconds
• Hızlı şekillendirme için 60 saniyede ısınma
• 1 saat sonra otomatik kapanma özelliği
• Güvenli tutuş için ısınmayan soğuk uçlar
• 3 metre kıvrılmaz kablo
• Isı korumalı çanta

ay ben de maşa alıcam aslında philps düşünüodum ama memnun olmadığını söleyenler var.ne gibi şikayetler var kızlar?babyliss hakkaten iyi mi?

Ben bu cumartesi bir aksilik olmazsa bu maşayı alıcam sizleride bilgilendirim bu konuda. İnternetteki yorumlarda çoğu kişi memnun şikayeti olan bulamadım fiyatı pahalı ama saça fazla zarar vermediği için değer diye düşünüyorum:sm_cool:

canım dogru maşayı aldıgın sürece saçına zarar vermez örn: ben Braun satin ions etkili Ec1 i kullanıorum çok harika oluo saçım istersem kıvırcık istersem su dalgasıda yapabililiorum
hem seramik saçı yakmıo bence bunu al canım a.s.

teşekkürler canım...peki fiyatı ?? sırnaşık şey

bende braunun maşasını istiyorum nekadara aldın canım pahalı galiba brz o CADIARZU

internette buldum 74,34ytl yazıyo inmiş fiyatı baya 100 küsürdü sanırım ben düzelştiricisini aldığımda sengözlerimebaksanab

ben king in saç düzleştirmesini kullanıyorum,maşadaki gibi dalgalı yapabiliyorum.ince oldugu için maşa niyetine kullanıyorumm..valla biras el becerisine baglı..yapabilirseniz alın derimm..hem saçınızı düzleştirirsiniz hemde dalgalı yaparsınız.ayrı yarı makinalara gerek kalmaz..

bu ec1 es1 mi oluyo...ben de braun es1 varda bununla dalga yapılıyomuuu?valla yapılırsa çok sevinicem çünkü ben de maşa almayı düşünüyodum...deneyen varmı es1le dalga?deneyen varsa nasıl yapıldığını da yazabilirmii

ben konu başlığını önce "hangi maaşı almalıyım"diye okuyup tıkladım:roflol:

bütün gün biligsayarımla uğraştım, gözlerim iyice bozuldukafamçokkarıştı

10 sene evveldi sanırı, düzleştirmek için philips'in maşasını almıştım. Ama bir defa kullanmıştım ki, bir arkadaşımın yüzünde yanık iziyle okula geldiğini gördüm. düzenli olarak kullanıyordu, aceleyle yanağına değdirmiş kız. korkudan kullanamadım bir daha zaten düzleştiremiyordum da pek, elektriklendiriyordu çok fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…