canım 19 mm çok idealdir. çok kalınlarını bz kullanamıyoruz yada tam olarak şekil veremiyoruz. biraz kalın alırsın ve daha az tutarsın saçında maşayı daha az kıvırcık olur. bide bittikten sonra zaten sönükleşir. güle güle kullankaydirigubbakcemile2
benim maşam da phılıps ama ben çok beğeniyorum.
aslında biraz deneyim ve marifet istiyor kullanması.etrafımdaki herkes
çok beğenir yaptığımda.hatta sokakta bile çevirip soranlar olmuştu
kuaförde mi yaptırdınız diye.bi arkadaşımla beraber almıştık o başta aldı denedi ama beceremedi.
koydu bi köşeye.bi gün beraber yaptık saçını şimdi gayet memnun.bi de maşa yaptıktan
sonra mutlaka sprey sıkmak gerek.yani arkadaşlar phılıps asla kötü bi maşa değil :1hug:kullanmasını
bilmek gerek.ben bir yıl önce 25 ytl ye almıştım.
kızlar ya bende onu soracaktım bende remington var metal uçlu bi işe yaramıyor yaptıktan 1 saat sonra kayboluyor...seramik uclu maşalar mı iyi ???uygun fiyata tavsiye edebileceğiniz bi ürün varmı ?????
canım dogru maşayı aldıgın sürece saçına zarar vermez örn: ben Braun satin ions etkili Ec1 i kullanıorum çok harika oluo saçım istersem kıvırcık istersem su dalgasıda yapabililiorum
hem seramik saçı yakmıo bence bunu al canım a.s.
canım dogru maşayı aldıgın sürece saçına zarar vermez örn: ben Braun satin ions etkili Ec1 i kullanıorum çok harika oluo saçım istersem kıvırcık istersem su dalgasıda yapabililiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?