Saç Şekillendiriciler Hangi maay almalym

aynurenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
176
1
96
41
Gaziantep
arkadaşlar maşa almak istiyorum sizce uygun ve kaliteli kullandığınız ve memnun kaldığınız bir maşa varmı?biraz uzun oldu sorum ama yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.CADIARZU

arkadaşlar maşa almak istiyorum sizce uygun ve kaliteli kullandığınız ve memnun kaldığınız bir maşa varmı?biraz uzun oldu sorum ama yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.CADIARZU

canım benim saçım bebek saçı gibi dümdüz ve ince. şekilli fön bile tutumaz düşn artık.kaydirigubbakcemile5philips falan aldım hiç bi işe yaramdı ölece duruyo orda. kesinlikle hem düzleştiricide hem de maşada babyliss çok güzel. ben 5 sn ye tutuyorum hemen şkle giriyo. inan bana memnun kalcaksın. bende kuaförüme sorup almıştım. sonra baktım biçok kuaför kullanıyor. hemde baya ucuza aldımm iyikide almışım.kaydirigubbakcemile5

bende babyliss tavsiye ederim süper bişey.fön bile tutmayan saçlarım 3 gün bozulmadan kalıyo benimde saçım omzumu biraz geçiyo kullanamam diye düşünmüştüm ama bikaç denemeden sonra çok güzel oluyo.

ben braununkini aldım hem saçı hiç yakmıyor iyon etkisiyle hiç hiç elektiriklendirmiyor daha oncede arakdaşımın metal maşasını kkullandıgım için sçaımın uçları yandı kalitesiz bi üründü
bence kesinlikle braun almalısınn benimki braun ec1

benim saçlarım dümdüz ama bazen kurutmadan yatınca tam düz olmuyor. ben bile almayı düşünüyorum düzleştircisini

evet braun çok iyi diye duydum fakat fiyat olarak çok pahalı düzleştiricim var fakirin ama onunla dalga yapamıyorum uygun ama kaliteli birde maşa almayı düşünüyorum braunu almayı isterim ama ne yazıkki şu anda bir maşaya o kadar para veremem adam boşar valla bu sefer beni hergün bişey çıkarıyorsun diye...:roflol:klava:

Kesinlikle babyliss.Saçlarım pırasa gibidir benim ve kullandığımda çok memnun kalıyorum,hemde kısa zamanda istediğim sonucu alıyorum.

bende braun kullanıyorum ve çok memnunun, tavsiye ederim. hem çok kısa bi sürede sonuç alıyorsun

valla bilmiyorum ama ben konuşursam tam konuşurum biraz daha bara verip bence bunu ala hemde bu 129 ytl oda sanırım 80-90 degişio bilmiyorum karar senin ama alıcakken iyi bişey al bence canımhihoyyyt

daha yeni fakirin saç düzleştiricisini aldım ondan önce sinbo almıştım kullanamadım hiç bir işe yaramıyor hemen motoru kızıyor ve duruyor zaten çok da yetersizdi birde maşa yı pahalı alırsam fazla olur o yüzden uygun ama kullanışlı birşey arıyorum ama genellde bayblissi öneriliyor bugün bir araştırma yapacağım...

:uhm:dün bir araştırma yaptım babyliss 39 ytl seramik yazıyor ama her yeri çelik o saçı yakmazmı.remington 80 ytl güzeldi ama pahalı geldi,hani hala bir maşa bulamadım..

kesınlıkle remıgton alın derım sıze ben o kadar memnunumkı
kısa surede cok profosyonel bı sacınız oluyor:))
ben remıgtonumu 30 ytl gıbı bı fıyata aldım rusyadan ama:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…