arkadaşlar maşa almak istiyorum sizce uygun ve kaliteli kullandığınız ve memnun kaldığınız bir maşa varmı?biraz uzun oldu sorum ama yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.CADIARZU
canım birde benim saçım omuzda maşayı kullanabilirmiyim acaba...
bende babyliss tavsiye ederim süper bişey.fön bile tutmayan saçlarım 3 gün bozulmadan kalıyo benimde saçım omzumu biraz geçiyo kullanamam diye düşünmüştüm ama bikaç denemeden sonra çok güzel oluyo.
ben braununkini aldım hem saçı hiç yakmıyor iyon etkisiyle hiç hiç elektiriklendirmiyor daha oncede arakdaşımın metal maşasını kkullandıgım için sçaımın uçları yandı kalitesiz bi üründü
bence kesinlikle braun almalısınn benimki braun ec1
ben braununkini aldım hem saçı hiç yakmıyor iyon etkisiyle hiç hiç elektiriklendirmiyor daha oncede arakdaşımın metal maşasını kkullandıgım için sçaımın uçları yandı kalitesiz bi üründü
bence kesinlikle braun almalısınn benimki braun ec1
bende maşa var philips in satıyorum almak istersen 10 ytllllll:teytey:
evet braun çok iyi diye duydum fakat fiyat olarak çok pahalı düzleştiricim var fakirin ama onunla dalga yapamıyorum uygun ama kaliteli birde maşa almayı düşünüyorum braunu almayı isterim ama ne yazıkki şu anda bir maşaya o kadar para veremem adam boşar valla bu sefer beni hergün bişey çıkarıyorsun diye...:roflol:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?