Hangi Kredi kartını almalı sizce ?

meltem2809

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
201
10
32
merhaba arkadaşlar ben kuyumcudan taksitle altın almak ıstıyorum bir işim için bozdurup peşin parayı kullanıp taksit olarak ödemek ıstıyorum bankaya kredi vb. şeylerle faiz cok oluyor cunku .Kuyumcularda her kredi kartı geçıyormu hangısını kullanırsam daha avantajlı olur teb bonus yada garanti bonus mu world card yada axess mı sızce ??? teşekkrlerrr :)

Axess ile World tavsiye ederim ben para puanları diğerlerine göre daha yüksek oluyor..

Axess ile World tavsiye ederim ben para puanları diğerlerine göre daha yüksek oluyor.. :)

Hepsi geçerde anlaşması olan banka varsa kuyumcunun taksit seçeneği artar tek sorun bu..

Kredi Kartı Akıl İşi Değil, Fakat İlle de İstiyorum Dersen..
Garanti Bankası - Bonus.. Öneririm..

ben kuyumcudan altın almak amacıyla hangısı daha avantajlı olur bakımından sormustum çünkü bazı kampanyalar oluyor pesın fıyatına falan denk gelebiliyor taksitle alsan bile bazılarındada üstüne çok para ödüyorsun faiz olarak .Eğer faiz gelecekse böyle altın alıp bozdurup ugrasmaktansa kredi çekersin daha iyi... o yuzden kampanyası olan bır kart ıstıyorum

Bence her ay o parayı taksite yatırıyormuşcasına bir kenara at ve biriktirince al. Evde biriktiremiyorum dersen, ihtiyacın olan sadece biraz iradedir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…