Ben garanti bonus ve yapıkredi world'dan şaşmam diyen biri olarak, yapıkredi world diyorum garanti bankasından memnun kalmadığınız için.
İki kartta hemen hemen her marka ve mağazada anlaşmalı olduğu için taksit imkanları çok güzel. Online alışveriştede aynı şekilde.
Merhaba,
Kart aidat ücreti almayan bankayla çalışmanızı öneriyorum. Taksit yaparak vadeye bölen kartlar hem bizden aldıkları kart ücretiyle hemde kredi kartımızı kullandığımız firmalara yüksek vade farkı ekleyerek fazlasıyla kar ediyorlar bazen taksit yapmak için bizden de vade farkı talep ediyorlar. google'da ufak bir araştırma yaparsanız en çok kar eden bankaları görebilirsiniz. Devlet bankalarıyla çalışmanızı öneririm. Ferah boş şubeleri de oluyor bu bankaların, keşfedin :) birde müşteri temsilcisiyle sohbeti kurdunuz mu rahata erersiniz :) sadece kredi kartı değil tüm işlemlerinizi devlet bankalarından yapmanız ilerde komisyondan başınızın ağrımasını engeller.
bende yapı kredi play kart (world)
eşimde vakıfbank var finansbanktan ev kreedisi aldıgımız ıcınde ccard finansımız var
vakıfbank ve yapı kredi süper çok çok memnunuzz
yalnız card finans iğğrenc asla kımseye tavsıye etmıyorum 5 tl eksık yatırın gunlerce
farklı farklı ınsanalr arıyorlar her ay duzenlı yatırın bı ay gecıktırın hemen bloke koyuyorlar
card finanslarımız gold fakat kapattırıcaz su an kapalı zaten az borcu kaldı biticek
yapı kredi ve vakıf ise işi yerı maaş hesaplarımızla gelen kartlar ıksınden de sonuna kadar memnunuz :) tavsiye ederım
ayrıca ben ınternet uzerınden cok fazla işlem yaparım kartımdan yapı kredının sitesi bireysel işlemlerım için
fatura olsun havale olsn çok kullanıslı ayrıca her teknık veya sıfre sorununda ben telefona uzanmadan
arıyrolar ve biraz ınce şifrenız blokelendı bilginiz dahılındemı diye soruyolar egr yapamazsanz gene arayıp
yardımcı oluyoalr cok sevıom
Kredi kartını kapatmak için borcunun bitmesini beklemene gerek yok ki kartını kapatıp taksitlerin bitene kadar borcunu ödemeye devam edebilirsin. bddk'nın sitesine girip ilgili kanunu okuyabilirsin.
canım doğru söylüyorsun ama garanti kapatmadı.sözleşmede geçiyormuş sanıırm.Kredi kartını kapatmak için borcunun bitmesini beklemene gerek yok ki kartını kapatıp taksitlerin bitene kadar borcunu ödemeye devam edebilirsin. bddk'nın sitesine girip ilgili kanunu okuyabilirsin.
Biri bana acilen vakıfbanktan kredi kartımı kapatmak istiyorum hangi numarayı aramam lazım çok sinirim bozuldu hemen kapatmak istiyorum nasıl yapıcam
444 0 724
müşteri hizmetleri numarası bu da hayrola bahar??
Sakin ol bi,olay nedir?:26:
bende axess,eşimde de maximum var.maximumdan memnunuz.her yerde taksitli alışveriş imkanı mevcut ve maxipuanlar hızlı birikiyor.
ama axess iki senedir canımı sıkıyor aidatlar yüzünden.geçen sene memleketimdeydim oradaki hakem heyetine başvurdum ve geri aldım.tabi öncesinde bankaya hem mail attım hem de müşteri hizm. aramıştım ve olumsuz cevap gelmişti.
2011 sonunda tekrar kesildi aidat bu sefer -edirnedeyim bu arada- burdaki hakem heyeti bankayı haklı bulduresmen ağzım açık kaldı, ben de aradım kapatın kartı sürekli aidat kesiyorsunuz dedim.adam resmen benimle pazarlık etti paranızı iade edelim ama siz de en az 3 ay kartı kapattırmayın dedi napayım el mahkum ben de kabul ettim.
geçende 3 faturamızın ödemesini benim kartıma verdik,bakalım sene sonunda yine keserlerse artık pes edip kapattırıcam.
sizin bir fikriniz var mı,kredi kartına otomatik ödeme talimatı verince aidat kesiliyor mu? diğer hesap kartlarından kesilmiyor çünkü.
ay çok sinir oldum bana 8 ay önce gedli bu kart hiç kullanmadım dedim hadi şifre alim kullanım aradım şifre almak için girdim bilgileri aloşubam şifresi istiyor öyle bi şifre yok bende üç kere bankaya gittim sıra var gelmiyor sıra güvenliğe sordum oda ilk defa duydum öle bi şifre dedi sinir oldum ilgilenmemelerinden ve telefondaki sesten