Canım eğer çalışıyorsan maaşını aldığın bankanın kredi kartı daha avantajlıdır. Çünkü o zaman kart aidatı almıyorlar. Benim bir tane kredi kartım var Vakıfbank world kart. Limitide az.
Akbankla hiç sorun yaşamadım çok şükür kart aidatını da bi cümlemle iptal ettiler öyle biz size döncez falan yok
Aslında banka personeli olduğum için worldcard ıma aidat hiç alınmıyo ondan da memnunum.
hem taksit seçenekleri de iyi oluyo bu iki kartın
Maaşımı vakıftan aldığım için vakıfbank aidat ücreti almıyorlar.
şuanda bi sıkıntı yok ama garanti kadar bonusu ve avantajları yok.
aslında garantinin aidat ücreti daha fazla.bonusları ordan karşılıyorlar.
peşin fiyatına taksit imkanı,yada daha uzun takside bölüyor.aklıma bunlar geliyor.
Ve daha çok bonus birikiyor.ben yıllarca bonus kullandım.en sonunda aidat ödemek istemediğimi bildirip kapattırdım.
2-3 ay sonra müşteri hizm.bana dönüş yaptı.bu yıl kart aidatı almayalım.50 tlde bonus yükleyelim dediler.
ama kaç kere arandım.kabul etmedim.vakıftan aldım geç kaldınız ayrıca her ay kart aidatı ödemek istemiyorum dedim.
seneye bir daha arayın yardımcı olalım dediler.Yani her sene aidat ödememek için kapattırmak istiyorum diyecekmişim.
Uğraşamam dedim.
canım eskiden garantide borcun bitmeden kapatabiliyordun.ben kart aidat bedeli gelmeden kapattırmak için aradım.
kapatamassınız borcunuz bitmeden dediler.2-3 ay vardı ve borcum bitmeden kapatmadılar aidat ücretide geldi.aidat ücretinin
yansıdığı aydan itibaren alışveriş yapmadığım için de geri ödediler aidat ücretini.iptal ettirdim,kart çıkarttırdım.ta kaç ay sonra aradılar
gelin tekrar açalım diye.Halbuki kapattırmadan önce kaç kere aramıştım müşteri hizm.lerini.
bende yapı kredi play kart (world)
eşimde vakıfbank var finansbanktan ev kreedisi aldıgımız ıcınde ccard finansımız var
vakıfbank ve yapı kredi süper çok çok memnunuzz
yalnız card finans iğğrenc asla kımseye tavsıye etmıyorum 5 tl eksık yatırın gunlerce
farklı farklı ınsanalr arıyorlar her ay duzenlı yatırın bı ay gecıktırın hemen bloke koyuyorlar
card finanslarımız gold fakat kapattırıcaz su an kapalı zaten az borcu kaldı biticek
yapı kredi ve vakıf ise işi yerı maaş hesaplarımızla gelen kartlar ıksınden de sonuna kadar memnunuz :) tavsiye ederım
ayrıca ben ınternet uzerınden cok fazla işlem yaparım kartımdan yapı kredının sitesi bireysel işlemlerım için
fatura olsun havale olsn çok kullanıslı ayrıca her teknık veya sıfre sorununda ben telefona uzanmadan
arıyrolar ve biraz ınce şifrenız blokelendı bilginiz dahılındemı diye soruyolar egr yapamazsanz gene arayıp
yardımcı oluyoalr cok sevıom