Özelden neden yazamıyorum sizee??3 tane ablam var hepside ikinci çocuktan sonra spiral taktırıp rahat ettiler tabi biraz sancı yapmış başlarda ama en iyi koruyucu o bana göre Sorunsuz devam ediyorlar hayatlarına ilişkilerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden neden yazamıyorum sizee??3 tane ablam var hepside ikinci çocuktan sonra spiral taktırıp rahat ettiler tabi biraz sancı yapmış başlarda ama en iyi koruyucu o bana göre Sorunsuz devam ediyorlar hayatlarına ilişkilerine
Kok neHa progesteron içeren iğnelerden bahsediyorsunuz... etkili iğneler aslında.
Ria yı henüz çocuk doğurmamış kadınlara pek tavsiye etmiyoruz. Ondan önce KOK kullanımı daha uygun olur bence
kombine oral kontraseptif ,doğum kontrol hapı yaniKok ne
konu sahibine de cevabim:
lutfen vucudunuza herhangi bir sekilde ilac hormon vs yuklemeyin. Korunma 2 tarafin da sorumlulugudur ve erkek acisindan durum cok daha kolaydir: prezervatif
siz hormonlarinizi etkileyecek seyler kullanacaginiza, beyefendi kendisine ve size hicbir zarari olmayan prezervatif kullansin
Oyle desenekombine oral kontraseptif ,doğum kontrol hapı yani
ağız alışkanlığı vumınım,KOK daha kısa ya,ondanOyle desene
KOK nedir acaba bilgi için teşekkürlerHa progesteron içeren iğnelerden bahsediyorsunuz... etkili iğneler aslında.
Ria yı henüz çocuk doğurmamış kadınlara pek tavsiye etmiyoruz. Ondan önce KOK kullanımı daha uygun olur bence
Şimdi yazabilirsinizÖzelden neden yazamıyorum sizee??
bilinen adıyla doğum kontrol hapı :) tabi 35 yaş üzeri ve sigara içiyorsa,tavsiye edilmiyor :)KOK nedir acaba bilgi için teşekkürler
Anladım yeni bir bilgi daha Spiralin zararı varmıdır sizcebilinen adıyla doğum kontrol hapı :) tabi 35 yaş üzeri ve sigara içiyorsa,tavsiye edilmiyor :)
kim için? :) hastasına göre değişir ve hangi ria? 2 çeşidi var yaAnladım yeni bir bilgi daha Spiralin zararı varmıdır sizce
En garantisi prezervatif bence.3 aylik evliyim çocuk istemiyoruz hangi sağlıklı korunma yöntemlerini önerirsiniz?
Ya patlak çıkarsa ya da patlarsaEn garantisi prezervatif bence.
Milyonda bir :)Ya patlak çıkarsa ya da patlarsa
Size göre en uygun olan korunma yöntemini doktorunuz söyleyebilir. En iyisi bir kadın doktoruna gidin ve öyle danışın. Belkide hiç bir şey kullanmadan da korunabilirsiniz . (youtu.be da bir kadın doktoru takip ediyorum. Ondan duymuştum)3 aylik evliyim çocuk istemiyoruz hangi sağlıklı korunma yöntemlerini önerirsiniz?
Yumurtlama gününü hesaplayarak korumuyorlar, takvim yöntemi deniyor ama en risklisi o benceSize göre en uygun olan korunma yöntemini doktorunuz söyleyebilir. En iyisi bir kadın doktoruna gidin ve öyle danışın. Belkide hiç bir şey kullanmadan da korunabilirsiniz . (youtu.be da bir kadın doktoru takip ediyorum. Ondan duymuştum)
Kendim için soruyorum çocuğum doğduktan sonra spiral taktırmayı düşünmüştümkim için? :) hastasına göre değişir ve hangi ria? 2 çeşidi var ya