Hangi korunma yontemi.?

Valla ne güzel birsürü yöntem var..

Eğer kafam tamamen rahat olsun uzun bir zaman zaten bebek düşünmüyoruz giderim doktora taktırırım derseniz spiral en mantıklısı..

Ben zaten düzenli bir kadınım görev kadınıyım asla unutmam derseniz, doğum kontrol hapı ☺️

Takarım sonra da işime bakarım derseniz de prezervatif en kolayı gibi ☺️

Bir de iğne diyorlar.. Daha önce duydum ama onu ben hiç bilmiyorum.. Nasıl birşey 🤔 Bir fikrim yok..

Spiral diyenler var ama doğum yapmamışlara takıyorlar mi?ben takılmıyor diye biliyorum.??

Erkekten gelen zevk suyunda bile sperm var, geri çekilme = korunmasız ilişki. Şunu korunma yöntemi diye yazmasalar iyi olacak. Doğal korunma yöntemi yok arkadaşlar, hiç bilmeyen insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen.

Herkes için uygun yöntem farklıdır. Mutlaka doktora gitmelisiniz, ve sizin için en uygun yöntemi doktorunuzla belirlemelisiniz.

E napsın ozaman ilacsiz korunma yani sonucta
Geri çekilme yontemi korumaz. Zevk suyundan hamile kalma ihtimali var. Kontrolsüzce içeri bosalma ihtimali var. Her an tetikte mi olsun kadin? 1 dakika bile gevşemeden, ya içeri bosalirsa diye gergin mi yaşasın? Rica ederim bilgisizce yorum yapip insanlari yanlış yonlendirmeyin.

Dogum kontrol hapını cok uzun sure kullandim ancak beni aseksuel yapti. Cinsel isteksizligim ayyuka çıktı.
Geri cekilme de korunma yontemi degil. Bi taraf iceri bosalir mi diye kasar digeri en guzel yerde birakmanin gerginligini yasar. Sacmalik...
Prezervatif en iyisi. Hissi azaltiyor diyorsa incelerini tercih edersiniz.

Sağlık ocaklarında vuruluyor korunma iğnesi. Aylık veya 3aylık olanları var diye biliyorum. Yan etki olarak da kilo yapıyor diyorlar ama bunu söyleyenler su içsem yarıyor da dediği için pek inanasım gelmedi kilo olayına :KK14:

yerinizde olsam spirali taktırıp rahat ederdim 🤷‍♀️ Arkadaşlarında dediği gibi geri çekilme yöntemi her zaman için tehlikelidir :)

İnan spiralle bile o kadar rahat edilemiyor:halay:kaydımı ettimi korudumu gibi düşünceler 🤣
3 tane ablam var hepside ikinci çocuktan sonra spiral taktırıp rahat ettiler tabi biraz sancı yapmış başlarda ama en iyi koruyucu o bana göre ☺️ Sorunsuz devam ediyorlar hayatlarına ilişkilerine

İğneyi kullanmak istemiyorum yan etkileri çok oluyor diye duydum.Dogal yol kullanıyorum fakat rahat olamıyoruz.
Hormonlu spiral taktırabilirsiniz çok garanti bir yöntem. Artık anne olmadan da takılıyormuş. Ayrıntıları internetten bulabilirsiniz.
Ben doğum kontrol hapı kullandım uzun yıllar, yeni evliler için çok rahat bir korunma yöntemi. Ben memnun kalmıştım. Bunun yanında korkmazsanız vajinal halka diye bir başka yöntem var, aylık spiral gibi düşünün bununla da çok rahat etmiştim. İğne tavsiye etmem, burada çok şikayet okudum. Diğer yöntemlerde yan etki yaptığı anda yöntemi durdurma şansınız var ama iğnede o yok

Sağlık ocaklarında vuruluyor korunma iğnesi. Aylık veya 3aylık olanları var diye biliyorum. Yan etki olarak da kilo yapıyor diyorlar ama bunu söyleyenler su içsem yarıyor da dediği için pek inanasım gelmedi kilo olayına :KK14:
Ha progesteron içeren iğnelerden bahsediyorsunuz... etkili iğneler aslında.
yerinizde olsam spirali taktırıp rahat ederdim 🤷‍♀️ Arkadaşlarında dediği gibi geri çekilme yöntemi her zaman için tehlikelidir :)
Ria yı henüz çocuk doğurmamış kadınlara pek tavsiye etmiyoruz. Ondan önce KOK kullanımı daha uygun olur bence

X