Geri çekilme yontemi korumaz. Zevk suyundan hamile kalma ihtimali var. Kontrolsüzce içeri bosalma ihtimali var. Her an tetikte mi olsun kadin? 1 dakika bile gevşemeden, ya içeri bosalirsa diye gergin mi yaşasın? Rica ederim bilgisizce yorum yapip insanlari yanlış yonlendirmeyin.E napsın ozaman ilacsiz korunma yani sonucta
Takılıyor canmSpiral diyenler var ama doğum yapmamışlara takıyorlar mi?ben takılmıyor diye biliyorum.??
Sağlık ocaklarında vuruluyor korunma iğnesi. Aylık veya 3aylık olanları var diye biliyorum. Yan etki olarak da kilo yapıyor diyorlar ama bunu söyleyenler su içsem yarıyor da dediği için pek inanasım gelmedi kilo olayınaiğne nedir?
İnan spiralle bile o kadar rahat edilemiyoryerinizde olsam spirali taktırıp rahat ederdimArkadaşlarında dediği gibi geri çekilme yöntemi her zaman için tehlikelidir :)
Spiral takılınca rahat ediliyor muymus ki? Cevremde spiralle korunurken hamile kalanlarin sayisi hayli fazla.yerinizde olsam spirali taktırıp rahat ederdimArkadaşlarında dediği gibi geri çekilme yöntemi her zaman için tehlikelidir :)
Doğum kontrol hapı + geri çekilme olursa birşey olmaz.3 aylik evliyim çocuk istemiyoruz hangi sağlıklı korunma yöntemlerini önerirsiniz?
3 tane ablam var hepside ikinci çocuktan sonra spiral taktırıp rahat ettiler tabi biraz sancı yapmış başlarda ama en iyi koruyucu o bana göreİnan spiralle bile o kadar rahat edilemiyorkaydımı ettimi korudumu gibi düşünceler
Ediliyor tabi ben kendi ablamlardan biliyorum o hamile kalanlara sormak lazım nasıl oldu diyeSpiral takılınca rahat ediliyor muymus ki? Cevremde spiralle korunurken hamile kalanlarin sayisi hayli fazla.
Hormonlu spiral taktırabilirsiniz çok garanti bir yöntem. Artık anne olmadan da takılıyormuş. Ayrıntıları internetten bulabilirsiniz.İğneyi kullanmak istemiyorum yan etkileri çok oluyor diye duydum.Dogal yol kullanıyorum fakat rahat olamıyoruz.
Ben hamile kalırsam söz yazmayacağımPrezervatif kullanmamak için tercih eden aklı evveller var.
Sonra “kirinirkin himili kildim” diye konu falan açıyor hanımları
Iste ben o kadar hamile kalan varken onunla rahat etmem sahsen :)Ediliyor tabi ben kendi ablamlardan biliyorum o hamile kalanlara sormak lazım nasıl oldu diye
Şans o şans. Denk gelmemiştir, yaşınız ilerlemiştir, kalite düşmüştür vs.Ben hamile kalırsam söz yazmayacağımama iki senedir kalmadım onu yazabilirmiyim
Vücuduna etki olmasın istiyosan en mantıklısı prezervatif biz öyle korunduk birazda eşler korunsun...3 aylik evliyim çocuk istemiyoruz hangi sağlıklı korunma yöntemlerini önerirsiniz?
Ha progesteron içeren iğnelerden bahsediyorsunuz... etkili iğneler aslında.Sağlık ocaklarında vuruluyor korunma iğnesi. Aylık veya 3aylık olanları var diye biliyorum. Yan etki olarak da kilo yapıyor diyorlar ama bunu söyleyenler su içsem yarıyor da dediği için pek inanasım gelmedi kilo olayına
Ria yı henüz çocuk doğurmamış kadınlara pek tavsiye etmiyoruz. Ondan önce KOK kullanımı daha uygun olur benceyerinizde olsam spirali taktırıp rahat ederdimArkadaşlarında dediği gibi geri çekilme yöntemi her zaman için tehlikelidir :)