• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi koltuk takımını alayım

çoğunluğun onu seçeceğini tahmin ettim.ama ben spor model istemiyorum biraz şıkır şıkır olsun istiyorum.oturma odası gibi olmasın.son resimdeki nasıl?beyaz minderler sorun çıkarmaz mı gerçekten hani paranoyak olmayım sonra

bence o koltuklar gayet şıkırşıkır son resimdekiler bence çok sıradan oldu artık herkesin evinde var yinede sen bilirsin tabiki:) bide şunu düşün koltuklar çok abartılı süslü olursa fazla dekoratif aksesuar kullanamazsın bu çok boğucu olur ama koltuklar daha yalın olursa onları aksesuarla zenginleştirebilirsin bu benim nacizane fikrim:97:

zaten fazla aksesuar kullanmak istemiyorum.son resimdekinin minder kısmı beyaz hem kumaş bu sorun olur mu ki?sanırım olur
peki bu nasıl? $Fotoğraf0134.webp

avangard mobilyaları çok beğeniyorum....hatta şahane olduklarını düşünüyorummm...bence onlarıda incele özelliklede evgör mobilyadan bakmanı tavsiye ederimm.

ilk resmi yani beyazı daha hoş Diğeri ne öyle yaa insanın içini karartıyor. Ayrıca siyah tozu çok gösterir beyaz kirlensede silersin ama siyah öyle mi dakka başı süpür pöfff

zaten fazla aksesuar kullanmak istemiyorum.son resimdekinin minder kısmı beyaz hem kumaş bu sorun olur mu ki?sanırım olur
peki bu nasıl?Eki Görüntüle 244861

tabiki senin tercihin ben ssade mobilyaları aksesuarla zenginleştirmeyi seviyorum çünkü insan sıkılıyo bi süre sonra aksesuarlarda değişiklik yapmak kolay ama koltuklar kolay kolay değişmiyor malum :) beyaz kumaş meselesine gelince bence sorun olmaz kumaş silinebilir olduğu sürece:)kaliteli bir kumaşsa sorun yaşamazsın dediğim gibi ben beş yıldır kullanıyorum evime yeni gelenler koltukların yeni mi diye soruyorlar:) bilmiyorlar ki ben o koltuklarda nice çocuklu misafirler ağarladım:)

Çoğunluğa katılıp ben de 1. takım diyorum. Ama buna karar verirseniz de kanepeyi/2liyi, oturup iyice bir deneyin bence. Arkası çok alçak gözüktü bana, derinlik de 1 metre demişler, sırf sırta konacak yastıklarla rahat oturulabilir mi biraz şüphede kaldım.

ikincisi içimi kararttı ben çok koyu renkler sevmem de koltuklarda ondan sanırım, bence de birrr:74:

Son düzenleme:
Back
X