• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi koltuk takımını alayım

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
kızlar aşağıdaki koltuk takımlarından siz olsanız hangisini seçerdiniz?nedeniyle birlikte yazar mısınız? $t12982826611033327190.webp$t1298283042421751111.webp

canım sadece yanları deri hepsi deri olsa haklısında yine de teşekkür ederim.bu arada başka alternatiflere açığım.

canım ya daha guzellerı var ya bence hemen karar verme pısman oabılırsın sonra sonucta sureklı alınan bısey degıl

nette habire araştırıyorum.tam anlamıyla içime sinen olmadı.sizin işte budur diyebileceğiniz önerilerinizi dinleyebilirim.

beyazin goruntusu guzel:-)

amaaa silerim temizlenir deme cunku benim yatagimm ayni kumastsn
ne kadar silsemde kiri yiyo icine hapsediyo hep lekeli duruyo
yinede sen bilirsin:-)

siyah beyaz olanı bence sık amaaaa ilerde cocuk olayınıda düşün çok leke oluyo bende evimi kar gibi bembeyaz istiyorum ama erteliyorum ) siyah takımıda renklendirmek senin elinde kırmızı yastıklar yada dore yastıkar şıklık katar ben olsam siyahı tercih ederim

siyah şık gözükmedi beyaz daha ona nispeten ama temizliği zor olur
koltuk takımının kullanışlı olmasınada dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum
başka bakın bence

siyah mobilyayı sevmiorum bnde ev çok kapalı gözüküyo boğuluyo gibi oluyorum (= birinci seçenek bencede...

bence ilk resimdeki açık renk olan en güzeli temizlik olayına takılmadan alabilirsin benim koltuklarımda bembeyaz ve 5 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım dikkat edildiği sürece bişey olmuyor:21:

bence ilk resimdeki açık renk olan en güzeli temizlik olayına takılmadan alabilirsin benim koltuklarımda bembeyaz ve 5 yıldır kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım dikkat edildiği sürece bişey olmuyor:21:

çoğunluğun onu seçeceğini tahmin ettim.ama ben spor model istemiyorum biraz şıkır şıkır olsun istiyorum.oturma odası gibi olmasın.son resimdeki nasıl?beyaz minderler sorun çıkarmaz mı gerçekten hani paranoyak olmayım sonra

bence ilk resimdeki diğerlerine göre daha güzel,
ikinci resimdekiler salon takımı değilde çekyat gibi durmuş hiç beğenmedim, ayrıca koyu renk alma bence, içini karartır,
son eklediğin resimdekide çok eski model diye düşünüyorum, yani yaşlı işi gibi...

Back
X