- 9 Mayıs 2022
- 2
- -4
- 25
-
- Konu Sahibi ferayyeliz
Kim bunlar hangisi sensin ona göre yorum yapalım
Yaptığınız şey suç.üçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
Aaaaa cok ayip ama ya baskasinin fotolarini alip boyle paylasmaküçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
Yaptığınız çok yanlış farkında mısınız?üçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
İşsiz misiniz?üçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
Ruh sağlığınız yerinde değil..üçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
Hepsi birbirinden güzel masalah.üçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi
Biran önce fark eder inşallah sevgilisiPiskopat ya, Allah akıl fikir versin.Yakında ex olursunuz bu kafayla
İlk fotoğraftaki kız güzelüçünde de yokum erkek arkadaşımın exleri bu kızlar ve üçünü de beğendim biraz kudurucam sence hangisi