• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Kahve Rengini Kullanıyorsunuz ??

lady in color çikolata ya da sütlü kahve deneyen var mı?nasıl bir marka ?koleston çikolata kahve ile lady in color çikolata kahveyi karıştırmayı düşünüyorum şimdi de ama lady in colordan emin olamıorm daha önce de görmemiştim öyle bir marka?

ben kızıl kahve yaptırdım çok memnunum. sarılarım kapandı ve kesinlikle bu saç rengi sarıdan daha asil durdu.Parlıyorda.. ve kızılı sevmezdim ama bu boyayı yaptırdıktan sonra sevmeye başladım..Acaba düz kızıl yaptırsaydım bu kadar güzel olmazmıydı diye düşünüyorum.. Ama tek sorun kızıllığı akıyor. İlk yaptırdığm gün süperdi.Akmasını istemiyorum ben:(((((((((((((

Arkadaşlar Gökce Bahadır Tarak kuafore gıdıyormus sanırım yerı moda belki gitmek isteyenler olabilir Gökçenin sac rengı benımde hosuma gıdıyor evet bronz kahve tonu gıbı falan rengı cok hoş

Karamel rengını denedım karamel renginde biraz daha sarımsılık vardır çikolata kahveye gore ama sacın alt fon rengı cok önemli cunku aynı rengı boyuyorsun herkeste farklı renk cıkıyor

Naz elmasın saçları bakır sarı rengı kendını de gordum saskınbakkal boynerde cok hoş bır renk ama herkese yakısırmı bılemem naz sarısın cunku beyaz tenlı acık renklı naz ın rengını bende cok begenırım ama ben onun kadar acık tenlı ve sarısın degılım cok iddialı bir renk...

kızlar saçımı boyatmayı düşünüyorum ama iki renk arasında kaldım daha doğrusu farkı anlayamıyorum koyu kestane ile koyu kahve aynı renk mi oluyor.birazdan resmide koyucam

koyu kestane koyu kahve ama içinde hafif kızıllık var kestane rengini düşünün ama koyu kahve daha nötr bir renk kızıllığı daha az kestaneye göre ama bazı boya markalarında koyu kahve koyu kestane aynı diye geçiyor ama kestane daha kızıldır tabi ton olarak bariz yansıma olarak değil bu foto sanki daha çok dipleri farklı renk almış akmış bir renk gibi geldi koyu kestane mi bilemiyorum

Arkadaşlar sacımı rengi koyu kumral ve ilkkez saçımı boyuyacagım ve farklı bişey olsun istıyorum.Resimdeki rengide çok begendıma.s sizce bu renk bana gıdermı buğday tenliyımCADIARZU Bu rengi nasıl elde ederım sacıma tutarmı acabaCADIARZU

bu renk gerçekten çok güzel bende boyamayı düşünüyorum bu renk ne renk kızlarrrrrr
bende beyaz tenliyim[/QUOTE]

kızlar ben bu renge bayıldım bana da gider ne acaba bunun tam rengi?kaydirigubbakcemile3

bakır sarı gibi değilde bronz kahve gibi duruyor naz elmasın saçı sanki yanlış myım acaba?

canım merhaba. ben yıllardır sacımı kendim boyarım artık ustası dahi oldum diyebilirim:) herkesin cok begendiği ve ısrarla öğrenmek istediği renk genelde karamel oldu. karamel dediğimde sac rengime kimse inanmıyor haklılarda :) ben 1 tanede başka boya alıyorum ikisini karıştırıyorum harika bir renk cıkıyor ortaya.parlak bakımlı doğal duruyor. aralarına gölge attırsam daha güzel duracak ama sacım uzun oldugundan cok oynatmıyorum. beyaz veya kumral tenliysen kesinlikle karamel ve bitanede fındıkkabugu veya cikolata kahvesi olabilir. yani kahve tonlarından hangisini seviyrosan bi kutuda ondna kat harika durur. kücükde olsa yardımcı olduysam ne mutlu. öpüyorum hepinizi.

merhaba arkadaşlar.benimde saçlarımda röfle var şuanda karamel rengine boyatmak istiyorum.buğday tenliyim.ilk boyamada sarıları kapatabilirmiyiz.röfle olduğu için saçlarımda boyama sonrasında renk açıklı koyulu olurmu diye düşünüyorum.yardımcı olablrmisiniz bana?

Saçımızla derdimiz hiç bitmiyor galiba dimi arkadaşlar? Bende üniversite yıllarında hevesle ve arkadaşların teşvikiyle başladım saç boyamaya, ilk gölge derken baktım ki sarı benim gibi esmer tenliye gitmiyor :) o yüzden yıllardır saçım kahverengi, bir ara siyahta yapmıştım ama oda çok koyu oldu. Şimdi Tints o nature organik boyayı kullanıyorum ve çok memnunum, zaten ince telli saçım, organik en iyisi o yüzden, 2N rengindeyim.

Eklentiler

• $sac3.jpg
    $sac3.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 98
Back