- 12 Temmuz 2006
- 799
- 11
- 296
efet canım zaten kuaförümde aynı şeyi söyledi oraelle açacağım saçını ama saçın yapranacak dedi birde önce bi renk boyayalım bikaç ay sonrada o rengin üzerine röfle atalım dedi canım sorun ne biliyormusun benim saçlarım uzun şimdi kulak hizama kadar kendi rengi geldi bu rengin üzerine attırmak istiyorum uçlarınıda açsın orealle aslında hiç boyatmayacağım ama saçlarım beyazlamaya başladı koyu renk desem hepten koyu renge boyatsam beyazlar hemen belli oluyor sarıo istiyorum ki o kadar çok belli olmaz offfffffffffffffffff kararsız kaldımtatlicadiarzutatlicadiarzu
evet canım eğer beyazlar varsa röfle güzel kapatıyo çok sık boyatmadan uzun süre kullanabiliyorsun röfleyi başka bir renge boyatırsan sürekli dip boya yapman gerekecek
bende beyaz yok ben saçımla oynamayı sevdğim için sürekli boyatıyorum kırmızı balyajlarım vardı haziranda kardeşimin düğünü var o zamana kadar röflenin rengi tam olarak otursun istiyorum bir de şu anki rengimde postiş bulamıyorum burda çalıştığım için de postişle çok rahat etmiştim ama kızıl balyajları attırınca postişlerimi kullanamaz oldum