Selam Arkadaşlarrr
Bende bu aralar kahve rengine takanlardanımm..
2 hafta önce kuaföre gittim,sütlü kahve ve çikolata kahvesini karıştırdı boyadıı. Hoş bi renk oldu ama dipleri kendi saçım olduğu için daha ii tuttu. 2. boyamada renk oturur dedii.
Ama bi daha kuaföre gitmicem Palette nin altın parıltılı kahve serisini gördünüz müüü.. Ben bayıldımm. O tonu yakalayana kadar uğraşcammm..
cnm ben de boyamıştım ama koyu olmuyor mu sence de benim saçım koyuydu belki de ondan tam tutmamıştı ama koleston istemiorm hem renkler koyu çıkıor hem de amonyak seviyesi fazla saçı kurutuor ve saç derisi tahriş olabilior
Arkadaşlar sacımı rengi koyu kumral ve ilkkez saçımı boyuyacagım ve farklı bişey olsun istıyorum.Resimdeki rengide çok begendıma.s sizce bu renk bana gıdermı buğday tenliyımCADIARZU Bu rengi nasıl elde ederım sacıma tutarmı acabaCADIARZU
ben siyah istiyorum aslında ama bi arkadaş(mn54 sendin sanırım cnm) siyahtan kurtulması zor olur sonra dedi,gerçi ben uzun süre kullanırım die düşünüyorum,19 yaşındayım ilk defa boyatıcam,siyah mı yapsam,
yoksa resimdeki gibi açık renk mi? uçlara doğru renk açılıyo ya,öyle mi yapsam.
hala karar veremedim ama siyah daha ağır basıyo açıkçası,
ya tam siyah ya da açık renk olsun istiyorum,şu an ki saçımdan farklı olsun diye..
??? a.s.
Arkadaşlar sacımı rengi koyu kumral ve ilkkez saçımı boyuyacagım ve farklı bişey olsun istıyorum.Resimdeki rengide çok begendıma.s sizce bu renk bana gıdermı buğday tenliyımCADIARZU Bu rengi nasıl elde ederım sacıma tutarmı acabaCADIARZU[/QUOTE]
bu renk gerçekten çok güzel bende boyamayı düşünüyorum bu renk ne renk kızlarrrrrr
bende beyaz tenliyim
merhaba kızlar benim de problemim saçlarımdı şu ana kadar sarı röfle vardı çıkmaya başladı değiştirmek istedim bir renk yaptım çok kötü oldu şutarafagitti bugün wella kolestonun yoğun kahveler serisinden 5.77 kuaförüm uyguladı ve inanırmısınız sonuç harika oldu açıkçası bu kadarını beklemiyordum çok mutluyum röfleleride kapattı darısı sizin başınıza
slm arkadaşlar benim sacım acık kahve ben koyu kahve rengi yapmak istiyorum benim sac rengimi acarlarmı yoksa kendi sacımın üzerine mi boyarlar bide bakıldıgında sihay gibi duracak koyu kahve rengi boyası varmı varsa adıne
cnm koleston 3 koyu kahve siyah gibi koyu kahve hiç akmaz bence tam senin aradığın gibi ama soradan deiştirmek zamanını alır ya da oryal uygularlar saçına ki saçın mahvolur büyük ihtimal