efet canım zaten kuaförümde aynı şeyi söyledi oraelle açacağım saçını ama saçın yapranacak dedi birde önce bi renk boyayalım bikaç ay sonrada o rengin üzerine röfle atalım dedi canım sorun ne biliyormusun benim saçlarım uzun şimdi kulak hizama kadar kendi rengi geldi bu rengin üzerine attırmak istiyorum uçlarınıda açsın orealle aslında hiç boyatmayacağım ama saçlarım beyazlamaya başladı koyu renk desem hepten koyu renge boyatsam beyazlar hemen belli oluyor sarıo istiyorum ki o kadar çok belli olmaz offfffffffffffffffff kararsız kaldımtatlicadiarzutatlicadiarzu
Ay şu hatunlardan 3.sünün saç rengine hasta oldum yaaafisfisfis
ay su 1. resim harika..kızıl kahve o oluyo heralde.
ayrıca 3 resimde çok güzel.ama benim saçlarım siyah tam o rengi alırmı acaba?
yada bi ton açık bi renk alsam o renkle bire bir olurmuki..
evet canım eğer beyazlar varsa röfle güzel kapatıyo çok sık boyatmadan uzun süre kullanabiliyorsun röfleyi başka bir renge boyatırsan sürekli dip boya yapman gerekecek
bende beyaz yok ben saçımla oynamayı sevdğim için sürekli boyatıyorum kırmızı balyajlarım vardı haziranda kardeşimin düğünü var o zamana kadar röflenin rengi tam olarak otursun istiyorum bir de şu anki rengimde postiş bulamıyorum burda çalıştığım için de postişle çok rahat etmiştim ama kızıl balyajları attırınca postişlerimi kullanamaz oldum
ya bende esmerim saçlarim koyu kestane 3.resimi begendim olurmu o renk bilmiyorum olursa eğer banada haber verirmisin
cnm tekrar slm çok tşk ederim bilgiler için :1hug: benimde haziranda kısmetse düğünüm var bakalım saçımın rengi otursun diye acele ediyorum :asigim: peki sennasıl boyatmak istiyorsun:uhm:ben anlamadım da
kızıl kahve deeneyen varmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?