Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Kahve Rengini Kullanıyorsunuz ??

evet canım eğer beyazlar varsa röfle güzel kapatıyo çok sık boyatmadan uzun süre kullanabiliyorsun röfleyi başka bir renge boyatırsan sürekli dip boya yapman gerekecek
bende beyaz yok ben saçımla oynamayı sevdğim için sürekli boyatıyorum kırmızı balyajlarım vardı haziranda kardeşimin düğünü var o zamana kadar röflenin rengi tam olarak otursun istiyorum bir de şu anki rengimde postiş bulamıyorum burda çalıştığım için de postişle çok rahat etmiştim ama kızıl balyajları attırınca postişlerimi kullanamaz oldum

ay su 1. resim harika..kızıl kahve o oluyo heralde.
ayrıca 3 resimde çok güzel.ama benim saçlarım siyah tam o rengi alırmı acaba?
yada bi ton açık bi renk alsam o renkle bire bir olurmuki..

lady in calor un 7.77 ve 6.77 de güzel
ama bu boyadan daha önce hiç kullanmadım.sağlıklı kalıcı bir boyamı acaba bu markayı kullanan varmı aranızda?

bende kıızldan kahveye dönenlerdenim kızılı güzel kapattı yeni boyam koyu kahve kullandım tenim beyaz koyu kahve bende siyaha yakın bi renk oldu herkes begendi bana yakıştı yani sana da öneririm denemek istersen tabiş sende nasıl durur bilemem

ay su 1. resim harika..kızıl kahve o oluyo heralde.
ayrıca 3 resimde çok güzel.ama benim saçlarım siyah tam o rengi alırmı acaba?
yada bi ton açık bi renk alsam o renkle bire bir olurmuki..

ya bende esmerim saçlarim koyu kestane 3.resimi begendim olurmu o renk bilmiyorum olursa eğer banada haber verirmisin

cnm tekrar slm çok tşk ederim bilgiler için :1hug: benimde haziranda kısmetse düğünüm var bakalım saçımın rengi otursun diye acele ediyorum :asigim: peki sennasıl boyatmak istiyorsun:uhm:ben anlamadım da

cnm tekrar slm çok tşk ederim bilgiler için :1hug: benimde haziranda kısmetse düğünüm var bakalım saçımın rengi otursun diye acele ediyorum :asigim: peki sennasıl boyatmak istiyorsun:uhm:ben anlamadım da

ben platin röfle yaptırmak istiyorum zeminde kumral olacak onun üstüne platin röfle atılacak ama ilk seferde elde edemicez istediğim rengi ama hazirana kadar istediğim renk oturur sanırım

cnm haklı olabilirsin ama koleston naturals serisinin 6/7 çikolata kahve sanırsam bir bakın leyla nın saç rengine çok yakın,ayrıca bu renkler bir boyamada elde edilmez eğer saçlarınız koyuysaa.s leyla nın daha önceki saçları sanırım karamel gibi bir renkmiş zaten o yuzden tabi ki aynısını elde edemezsiniz,ama koleston naturals daki gördüğüm çok benzerdi zaten çikolata kahve kızıl kahve demek,koyu saçları önce açıyorlar sonra bu renge boyuyorlar tabi açma işlemi çok önemli o yuzden çok iyi bir kuaför olması lazım,bir de kolestonun yeni naturals ve diğer yeni serisinde çok güzel renkler var kızıl-kahve tonlarında ama kolestonda renkler daha koyu oluyor o yuzden saçlarınız koyu ise evde koleston ile denemeyin iyi bir kuaföre gidin,bir de bu tonlar kaşları ve gözleri çok koyu olmayanlara daha kahve tonlarında olanlara ve kumrallara daha gidiyor bence kaşınız ve gözleriniz çok koyu ise(benm gibi) bir daha düşünün derima.s

bende kızıl kahve yapmak istiyodum merak ediyorum nsıl olcak?elegan kahve kullandım bi süre memnun kaldım güsel bi renkti.şuan terrakota yaptım güsel bi renk oda ama bi kutu daha yapcam rengi tam oturmadı.terrakotayı deneyen varmı başka?

kahve tonuna boyatmak istedim çikolata kahveye boyattım fena değil ama ben kızıl ton istemiyorum ki

kumral veya kestane tonlarından birine boyatacağım kendi rengi sanırım koyu kestane

bronz kahvede güzel kızlar bi bakın teninize uyarsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…