• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Kahve Rengini Kullanıyorsunuz ??

CHOSEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
269
9
96
Antalya
selam arkadaslar.benim saçlarım önceden kzıldı ama artık boyatmama kararı almıstım.saçlarımda diplerinden epeyce çıktı zaten.saçlarım normal siyah.ama biraz acmak istiyorum.şöyle acık tatlı güzel bi renk yapmak istiyorum.kahve rengi düşünüyorum.şöyle kullandıgınız ve önerebileceginiz güzel bi kahve tonu varsa söylermisiniz..
ayrıca su yaprak dökümündeki leylanın saç rengide çok hoş acaba onun ne renk oldugunu bilen varmı aranızda?

önerilerinizi bekliyorum

merhaba canım güzel bi başlık açmışsın bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum kendim boyamış olduum koyu kestane saç rengini ki yaklaşık 1 senedir boyamıyorum kulak hizama kadar kendi rengi geldi ( kumral )ve beyazlarımda çıkmaya başladı değiştirmek istiyorum artık ben aslında sarı tonları istiyorum ama kaşlarım kahve tonlarında yakışmaz diye cesaret edemiyorum en iyisi tatlı bi kahve tonu dün akşam benimde dikkatimi çekti leyla nın saç rengi bende merak ediyorum bilen varsa söylesin bize noluuuurrrrr :asigim::asigim: bu arada beyaz tenliyim sarı yaptırsam yakışır mı kıslar solgun mu gösterir ne dersiniz a.s.

aslında canım çikolaya kahvesi yaptırsak saçımızı uygun olur gibime geliyor ama tekrar oreal ile açılması gerekiyormuş en azından boyalı yerlerin hem bu rengin dönüşümüde kolay sarı balyajlarla rengini açıp istediğimiz zaman koyultabiliriz CADIARZUCADIARZU birde karamel rengi var o da çok güzel a.s.ben beğeniyorum eğer bulabilirsem sana resim buraya eklerim olur mu ben bi araştırim :içelim::içelim:

Benim de aynı sorunum var. 6-7 aydır hiç boyamadım saçımı, bundan önce siyah boya vardı. Haliyle kendi rengim baya uzadı. Şimdi ben de kahve tonlarına boyamak istiorum ama renk seçemedim, benim için de en uygunu çikolata kahve gibi görünüor şimdilik. Yalnız iki renk saçınızı sakın kendiniz boyamayın, ancak kuaförde kapatabilirler bu renk farklılıklarını....

aslında canım çikolaya kahvesi yaptırsak saçımızı uygun olur gibime geliyor ama tekrar oreal ile açılması gerekiyormuş en azından boyalı yerlerin hem bu rengin dönüşümüde kolay sarı balyajlarla rengini açıp istediğimiz zaman koyultabiliriz CADIARZUCADIARZU birde karamel rengi var o da çok güzel a.s.ben beğeniyorum eğer bulabilirsem sana resim buraya eklerim olur mu ben bi araştırim :içelim::içelim:

çok tesekkür ederim arkadasım.o rengi bulursan ve resmini koyarsan sevinirim.
benimde aklımdaki çikolata kahveydi zaten.kahvelerin içinde en acık renk olanı.
ama su leylanın sacının rengini öğrenmeden boyatmicam sacımı fisfisfis

ha bide su karamel kahveye bi bakmak istiyorum..

çok tesekkür ederim arkadasım.o rengi bulursan ve resmini koyarsan sevinirim.
benimde aklımdaki çikolata kahveydi zaten.kahvelerin içinde en acık renk olanı.
ama su leylanın sacının rengini öğrenmeden boyatmicam sacımı fisfisfis

ha bide su karamel kahveye bi bakmak istiyorum..

leylanın saç rengi karamel bende karamel rengi düşündüm ama saçlarım kısa biraz daha uzun olsa hemen karamel yaptırıcam. bu dönemde en moda renk kardeşim üniverstede okuyor abla herkez öyle ben bu renge boyatamam sen boyat diyor ama kısa saça iyi durmaz diye düşündüm.

leylanın saç rengi karamel bende karamel rengi düşündüm ama saçlarım kısa biraz daha uzun olsa hemen karamel yaptırıcam. bu dönemde en moda renk kardeşim üniverstede okuyor abla herkez öyle ben bu renge boyatamam sen boyat diyor ama kısa saça iyi durmaz diye düşündüm.

sadece karamel mi yoksa açık karamel koyu karamel felanı varmı..tam adı nedir acaba biliyomusun.karamele baktım şimdi internetten sanki sarıya daha yakın gibi.ama leylanın rengi bi değişik gözüküyor.çok hoş.

ben geçen sene elegan kahve kullandım gerçekten çok hoş duruyor tavsiye ederim

Valla benim arkadaşım da karamele boyuyor ama şu resimdekinden daha koyu duruyor. Bence Gökçe Bahadır'ın saç rengi bakır tonlarından.... Yada bronz kahve falan herhalde CADIARZU

29at5.jpg

olabilir çünkü ne kahve gibi duruyo nede kızıl gibi.sanırım tam bu rengi tutturmam imkansız.yada ancak kuaföre gidersem yapabiliirim.neyse bakıcaz artıkın.şöyle güzel bi acık kahve tonları çok hoş olur sqanırım..

Valla benim arkadaşım da karamele boyuyor ama şu resimdekinden daha koyu duruyor. Bence Gökçe Bahadır'ın saç rengi bakır tonlarından.... Yada bronz kahve falan herhalde CADIARZU

canımbenım ben bronz kahve kullandım gokce bahadırın sac rengı o degıl onunkı kızıl ama tam olarak hangı kızıl bılemıyorum bronz kahve sadece bıraz acık kahve gıbı bısıy oluyo kızıllık yok yanı:)

arkadaslar benım ten rengım beyonce gıbı fılan sacımda suan kendı rengınde sıyah boya yok naz elmasın asagıdakı fotogreftkı sac rengıne bıttım bana yakısırmı acaba ve bu aradada bu sac rengı nedır?

9214_1.jpg

günaydın kıslar bende öğrendim kızıl kahveymiş leylanın saç rengi yerimsenibenyerimseniben demekki bu saç konusunda tek ben değilmişim tereddüt eden evet iki renk var şu an sçımda ama sanırım kahve tonlarından ziyade röfle yaptıracağım uzun saçta güzel duruyor sarışın olmak istiyorum :utangac::utangac: karamelde yaptırsam çikolata kahveside muhakkaka oraelle açılacakmış kestane rengi olduğu için yoksa tutması mümkün değilmiş bakalım önümüzdeki hafta kuaförüme gideceğim buraya muhakkak nasıl yaptırdığımı yazarım kıslar siz karar verebildiniz mi peki ne renge boyatacağınıza :1hug:

günaydın kıslar bende öğrendim kızıl kahveymiş leylanın saç rengi yerimsenibenyerimseniben demekki bu saç konusunda tek ben değilmişim tereddüt eden evet iki renk var şu an sçımda ama sanırım kahve tonlarından ziyade röfle yaptıracağım uzun saçta güzel duruyor sarışın olmak istiyorum :utangac::utangac: karamelde yaptırsam çikolata kahveside muhakkaka oraelle açılacakmış kestane rengi olduğu için yoksa tutması mümkün değilmiş bakalım önümüzdeki hafta kuaförüme gideceğim buraya muhakkak nasıl yaptırdığımı yazarım kıslar siz karar verebildiniz mi peki ne renge boyatacağınıza :1hug:

saçında kestane rengi olduğunu yazmışsın kestane renginin içinde kızıllık vardır bence kuaförün yanlış söylemiş canım kahve tonlarıyla saçındaki rengi kapatabilirsin kahve ve ya kumral tonlarını kullanarak

röfle yaptıracaksan daha kötü öncelikle mutlaka saçındaki kestaneyi kapattırman gerekiyo kuaförünla iyi konuş canım röfle yapmak için saçını oryalle açması gerekir

benim saçlarım kızıldı ben de röfle yaptırmak istiyorum o yüzden 2 gün önce koyu kumralla boyayıp önce kızılları kapattık 10 gün sonra da tekrar boyanacak ve üstüne röfle atılacak ama sende tam bir kızıl olmadığı için saçındaki kestaneyi kumral tonlarıyla kapatıp sonra röfle yaptırabilirsin

saçında kestane rengi olduğunu yazmışsın kestane renginin içinde kızıllık vardır bence kuaförün yanlış söylemiş canım kahve tonlarıyla saçındaki rengi kapatabilirsin kahve ve ya kumral tonlarını kullanarak

röfle yaptıracaksan daha kötü öncelikle mutlaka saçındaki kestaneyi kapattırman gerekiyo kuaförünla iyi konuş canım röfle yapmak için saçını oryalle açması gerekir

benim saçlarım kızıldı ben de röfle yaptırmak istiyorum o yüzden 2 gün önce koyu kumralla boyayıp önce kızılları kapattık 10 gün sonra da tekrar boyanacak ve üstüne röfle atılacak ama sende tam bir kızıl olmadığı için saçındaki kestaneyi kumral tonlarıyla kapatıp sonra röfle yaptırabilirsin

efet canım zaten kuaförümde aynı şeyi söyledi oraelle açacağım saçını ama saçın yapranacak dedi birde önce bi renk boyayalım bikaç ay sonrada o rengin üzerine röfle atalım dedi canım sorun ne biliyormusun benim saçlarım uzun şimdi kulak hizama kadar kendi rengi geldi bu rengin üzerine attırmak istiyorum uçlarınıda açsın orealle aslında hiç boyatmayacağım ama saçlarım beyazlamaya başladı koyu renk desem hepten koyu renge boyatsam beyazlar hemen belli oluyor sarıo istiyorum ki o kadar çok belli olmaz offfffffffffffffffff kararsız kaldımtatlicadiarzutatlicadiarzu

Back