• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi isim uyumlu?

Sanatci olmayi planlayan arkadasi Kurtce oldugu icin daha onceleri rahatsiz oldugu Berfin ismini kabullenmis ama bu ismin yanina bir baska isim ekleme arayisina girmis. Peh!

Bu arada arkadas hikaye. Konu sahibinin bunlari kendisi icin sordugu cok acik.

Hepsi çok kötü
İsimler demiyorum ama yan yana gelişleri çok çirkin yapmış
Acı söyledim

Ayrıca ne berfinmiş, takmış kadın

Evet, yanilmamisim. Konu sahibinin konularindan ABD'ye gidip unlu olmak istedigi anlasiliyor. Bu cabalar da ondan demek ki... :skandal:

Beren Berfin Alp
Berfin Beren Alp
-------------------------
Beril Berfin Alp
Berfin Beril Alp

Bunlar cidden kötü. Tekerleme gibi.

"Beril miydi Berfin miydi neydi" der gibi.

üye olmak bu kadar zormuki, sen arkadaşın yerine konular açıpduruyosun. berfin tek başına söylemesi oldukça zor zaten, bide yanına o isimler gelince :skandal:

Arkadaş 14 yaşında. Çok şaapmayin..

aaa 14 yaşında mıymış? nickindeki 30 rakamını görünce,30 zannettim ben.

o zaman ben yaptığım bütün yorumları geri alıyorum.daha çocukmuş bu ya.bu yaşlarda normal bunlar,bizim gibi devlet işlerini düşünecek hali yok ya.daha başında kavak yelleri esiyor kızımızın.

Arkadaşşlarr:olamaz:
Berfin isminin yanına veya önüne hangi isim uyumlu sizce?
:KK73::KK73::KK73:
Beren Berfin Alp
Berfin Beren Alp
Melis Berfin Alp
Berfin Melis Alp
Beril Berfin Alp
Berfin Beril Alp
---------------------------
Benim hoşuma Beren gitti ama sizin kararlarınızı fikirlerinizi merak ediyorum. Lütfen yazın veya aklınızda güzel bi isim varsa Berfine uyumlu oluna yazın:KK37::KK37::KK37:
Diksiyon dersinde hocanın bize okutmaya çalıştığı tekerlemeler gibi olmuş.. Koyacağınız iki ismide neden birbiriyle kafiyeli yapmaya çalışıyorsunuz ki ? Söyleyemesin diye mi. Maksat iki isminden hangisini beğenirse onu kullansın değil mi.. İkisi de birbirine benzerse ne anlamı kalır.. O yüzden en mantıklısı Melis Berfin Alp gibi geldi bana.

Arkadaşşlarr:olamaz:
Berfin isminin yanına veya önüne hangi isim uyumlu sizce?
:KK73::KK73::KK73:
Beren Berfin Alp
Berfin Beren Alp
Melis Berfin Alp
Berfin Melis Alp
Beril Berfin Alp
Berfin Beril Alp
---------------------------
Benim hoşuma Beren gitti ama sizin kararlarınızı fikirlerinizi merak ediyorum. Lütfen yazın veya aklınızda güzel bi isim varsa Berfine uyumlu oluna yazın:KK37::KK37::KK37:

Kürt ismi krizine bulduğun çözüm bu mu?
Beren ve Berfin bir arada hoş değil. Fonetiği uymuyor pratik değil. İlle de 2 isim olacaksa Melis Berfin olabilir. Tek olacaksa Beril olabilir.
Ayrıca ben Beren ismini de kürt kökenli diye biliyordum.

Back
X